Üzletek

A rádió használata

A következőre érvényes::

Rádió hullámsáv kiválasztása

nyomja meg a távvezérlőn található radio (rádió) gombot a rádió bekapcsolásához. a készüléken a legutoljára hallgatott rádióállomás hallható. bekapcsolt rendszer esetén a radio (rádió) gomb lenyomására a készülék átvált az fm és am hullámsávok között.

Rádió

FM/AM rádió hallgatása

FM rádió kiválasztása esetén a kijelzőn megjelenik az aktuális állomás RDS információja. Azt, hogy mi jelenik meg a kijelzőn, a beállítási menü RADIO TEXT beállítása szabályozza.

Ha szeretné letiltani az RDS funkciót, és csak az állomás frekvenciáját szeretné látni, módosítsa a RADIO TEXT beállítást OFF (kikapcsolva) értékre. Lásd: Az RDS be- és kikapcsolása

Hangolás egy FM/AM állomásra

ha a radio (rádió), a seek/track (keresés/műsorszám) vagy a tune/mp3 (hangolás/mp3) gomb megnyomásával egy rádióállomásra hangol, a hangolás közben a frekvencia a kijelző közepén látható.

Rádió

Keresés/műsorszám

Hangolás/MP3

használja a távvezérlőn lévő seek/track (keresés/műsorszám) gombot egy (alacsonyabb vagy magasabb frekvencián található) rádióállomás kikereséséhez, amelynek a legerősebb az adása

Keresés/műsorszám

a tune/mp3 (hangolás/mp3) gomb használatával manuálisan hangolhat alacsonyabb vagy magasabb frekvenciára. tartsa lenyomva a gombot a rádióállomások közötti gyors előre/hátralépéshez.

Hangolás/MP3