Üzletek

A Bose Sleep alkalmazás használata

A Bose Sleep alkalmazás letöltése

Töltse le a szükséges, ingyenes Bose Sleep alkalmazást a fülhallgató vezérléséhez, ébresztők kezeléséhez, zajelfedő hangok kiválasztásához és speciális beállítások megadásához.

Bekapcsolás

Miközben a Bose logó Ön felé néz, csúsztassa el a beépített töltős hordtok fedelét az Önnel ellentétes irányba a kinyitásához

Várjon, amíg a sleepbuds éjjeli fülhallgató töltésjelző fényei lassan fehéren villogni nem kezdenek, majd távolítsa el őket a beépített töltős hordtokból

Csatlakoztassa a mobileszközét.

A beépített töltős hordtokból eltávolított fülhallgatóval nyissa meg a Bose Sleep alkalmazást. Az alkalmazás meg fogja próbálni megkeresni a sleepbuds éjjeli fülhallgatót. Ha az alkalmazásnak nem sikerül megtalálnia a sleepbuds éjjeli fülhallgatót, néhány másodpercre helyezze vissza a fülhallgatót a beépített töltős hordtokba, majd vegye ki belőle. Az alkalmazás ekkor folytatni fogja a fülhallgató keresését.

Amint az alkalmazás megtalálja a sleepbuds éjjeli fülhallgatót, az meg fog jelenni a képernyőn az aktuális akkumulátortöltöttségi szinttel együtt. Ha a sleepbuds éjjeli fülhallgató két fele eltérő töltöttségi szinten van, akkor a kezdőképernyőn az alacsonyabb százalékérték fog megjelenni.

A sleepbuds éjjeli fülhallgató egy-egy fele akkumulátortöltöttségének megjelenítéséhez érintse meg az akkumulátortöltöttség százalékértékét, és meg fog jelenni egy képernyő, amelyen a két fél lesz látható az akkumulátortöltöttségi szintekkel együtt.

Hangok hallgatása

Hangok hallgatásának megkezdéséhez érintse meg az alsó sávot. Ekkor megjelenik a hangválasztó képernyő. A képernyőt balra és jobbra elhúzva választhat ki különböző hangokat. Nyomja meg a Play (Lejátszás) lehetőséget az adott hang lejátszásához, és állítsa be a hangerejét az alul található csúszkával. 

Ébresztés beállítása

Ébresztések beállításához érintse meg a fő képernyőn lévő „Set Alarm” (Ébresztés beállítása) gombot. Itt be- és kikapcsolhat ébresztéseket, szerkesztheti a meglévő ébresztéseket, valamint új ébresztéseket adhat hozzá. Több riasztás kiválasztásához érintse meg az „EDIT” (Szerkesztés) gombot. Egy adott ébresztés idejének és ütemezett napjainak szerkesztéséhez érintse meg a kívánt ébresztést. 

Kikapcsolás

A kikapcsoláshoz helyezze a sleepbuds éjjeli fülhallgatót a beépített töltős hordtokba. Várjon, amíg a sleepbuds éjjeli fülhallgató töltésjelző fényei lassan fehéren villogni nem kezdenek, majd csukja le a hordtokot.