Üzletek

Az érintőpanel használata

A következőre érvényes::

A Wave® rádió érintésre érzékeny vezérlőpanellel rendelkezik, amely a rendszer tetejébe van beépítve. Az érintőpanel rövid megérintésével be- és kikapcsolhatja a rendszert, szundi üzemmódra kapcsolhatja át az ébresztést, illetve másnapra állíthatja át a szundi üzemmódba állított ébresztést.

A rádió be- és kikapcsolása

A rendszer bekapcsolásához helyezze a kezét az érintőpanelre (amely a rendszer tetejének elülső középső részén található). A legutóbb hallgatott forrás fog megszólalni; ez az érintőpanel megérintésével kikapcsolható.

Ébresztés szundi üzemmódba állítása

Az érintőpanel megérintésével szundi üzemmódba állíthatja át az aktív riasztást

A kijelzőn a szundi megadott időtartamáig a „SNOOZE” (SZUNDI) felirat látható, majd az ébresztés újra megszólal.

A szundi gyárilag beállított időtartama 10 perc. A szundi idejének 20, 30, 40, 50, vagy 60 perces beállítását illetően lásd: A szundi idejének beállítása

Ha egy szundi üzemmódba állított ébresztést a következő napra szeretne átállítani, helyezze a kezét az érintőpanelre – a riasztás szundi üzemmódba állítása után –, és tartsa ott legalább 2 másodpercig

Az érintőpanel be- vagy kikapcsolása

Ha nem szeretné használni az érintőpanelt, ezzel a beállítással kikapcsolhatja. Az érintőpanel letiltásához kövesse az alábbi lépéseket:

nyomja meg és tartsa lenyomva a távvezérlőn lévő alarm setup (ébresztés beállítása) gombot, amíg meg nem jelenik a „setup menu” (beállítások menü)

Ébresztés beállítása

nyomja meg hétszer a tune/playlist> (hangolás/lejátszási lista) gombot, amíg meg nem jelenik a „touch pad” (érintőpanel) felirat

Hangolás/lejátszási lista >

nyomja meg a time - (idő -) vagy a time + (idő +) gombot az „off” (ki) vagy az „on” (be) lehetőség kiválasztásához a rendszer 10 másodperc múlva automatikusan kilép a setup menüből.

Idő –

Idő +