ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A fejhallgató használata

Bekapcsolás

Csúsztassa a vezérlőpanelen lévő be-/kikapcsolás gombot ON (BE) állásba. A fejhallgató Zajcsökkentő üzemmódban fog bekapcsolni, amely csökkenti a környezeti zajokat.

Megjegyzés: A fejhallgató akkor is biztosít áramforrás nélküli hanglejátszást, ha ki van kapcsolva. A legjobb hangminőség elérése érdekében kapcsolja be a fejhallgatót.

Átkapcsolás másik üzemmódba

nyomja meg a távvezérlő oldalán található mode (üzemmód) gombot az éber üzemmódba való átváltáshoz. ez lehetővé teszi, hogy halljon bizonyos környezeti hangokat, pl. a közlekedés zaját

Üzemmód gomb

A fejhallgató csatlakoztatása

A Bose® QuietComfort® 20 fejhallgató a legtöbb okostelefonon és hordozható készüléken, pl. iPod® készülékeken megtalálható normál 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóhoz csatlakoztatható.

Hívások fogadása és befejezése

a headseten könnyen hozzáférhető answer/end (hívásfogadás/befejezés) gomb található, amely beépített mikrofonnal rendelkezik, így a legtöbb okostelefonhoz kényelmes vezérlést biztosít. hívás fogadásához vagy befejezéséhez nyomja meg a válasz/vége gombot.

Válasz/Vége

Megjegyzés: Néhány telefonnál kétszer kell megnyomnia vagy néhány másodpercig nyomva kell tartania az Answer/End (Hívásfogadás/befejezés) gombot.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért