ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A headset viselése és beállítása

A következőre érvényes::

A headset megfelelő viselése

A fejre történő megfelelő illeszkedés egyaránt fontos a kényelem és az optimális zajcsökkentő teljesítmény szempontjából is. Következzék pár útmutatás:

A headset megfelelő tájolásához vegye figyelembe a fülre illeszkedő részek fölött lévő jelzéseket (L–bal, R–jobb)

Amikor felveszi a headsetet, vegye óvatosan a kezébe a fülre illeszkedő részeket, és állítsa be azokat úgy, hogy teljesen eltakarják a fülét. Egyenletes, kellemes nyomást kell éreznie a füle körül

Állítsa be úgy a fejpántot, hogy az gyengéden támaszkodjon a feje tetején

A végső beállításokat egy zajos környezetben, bekapcsolt headsettel végezze el. Nagyon hangos körülmények esetén (például felszálláskor) rövid ideig a zajcsökkentés kiesését tapasztalhatja, mivel a headsetnek ellensúlyoznia kell az ideiglenes nyomásváltozást.

Az illeszkedéssel kapcsolatos körülmények

Az alacsony, morajló hang vagy a zajcsökkentés gyakori, rövid kiesése nem megfelelő illeszkedésre vagy a fülre illeszkedő rész nyílásainak eltömődésére utal. Hosszú repülőút során enyhe nyomáspontot érezhet, melyet a fejpánt megigazításával kiküszöbölhet. Minél hosszabb ideig használja a headsetet, annál jobban fogja tudni, milyen hangzást és érzetet kell biztosítania.

A mikrofon elhelyezése

A mikrofon elhelyezése fontos az érhető kommunikáció szempontjából. Tegye a headsetet a fejére, és úgy végezze el ezeket az igazításokat:

Fogja a gémet az ujjai közé, és mozgassa fel és le a mikrofont úgy, hogy az egy vonalban legyen a szájával

Húzza a mikrofont a szája felé. Úgy állítsa be a mikrofont, hogy a beszélő oldal nézzen befelé. Bár a mikrofon nem lesz pontosan középen, alig 1,5 cm-re kell lennie a szájától

Ellenőrizze, hogy mikrofon beszélő oldala a szája felé néz-e. Ne szorítsa össze a száját

Csíptetők

A vezérlőmodul kábele két csíptetővel van ellátva. Rögzítse a headset kábelét a csíptetőkkel a ruhájához, egy biztonsági hevederhez vagy a légi jármű ajtózsebéhez

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért