Üzletek

A sorozatszám helye

A legtöbb gyári szám a termék alján vagy hátulján található, általában a vonalkód mellett. A gyári szám 17 karakter hosszú (vagy 4 karakter egyes fejhallgatók esetében) és egyaránt áll számokból és betűkből. Emellett a Bose Connect, a Bose Music, a Bose Sleep és a Bose Hear alkalmazással kompatibilis termékek az alkalmazásban is megjelenítik a gyári számot a Beállítások, Termékinformáció menüpont alatt.

Íme egy példa arra, hogyan nézhet ki egy gyári szám:

Amennyiben nem találja a terméken a gyári számot, az alább felsorolt helyeken is ellenőrizheti a terméket:

Fejhallgatók

In-ear kialakítás

4 karakterből álló kód a fülhallgató külsején vagy a fülbetéten. Előfordulhat, hogy el kell távolítania a szilikon betétet ahhoz, hogy lássa.

Fül köré illeszkedő

A 17 karakterből álló gyári szám a fülbetét belsején található. Előfordulhat, hogy kicsit meg kell emelnie a belső szövetanyagot ahhoz, hogy lássa a címkét.

Fülre illeszkedő

A 4 karakterből álló kódot a fejpánton keresse. Amennyiben nem talál kódot, távolítsa el a párnát a fülbetétről, így látni fogja a 17 karakterből álló gyári számot. Amennyiben a fejhallgatója akkumulátorral működik, távolítsa el az akkumulátort és nézze át az akkumulátortartó rekeszt.

Noise-masking sleepbuds zajelfedő éjjeli fülhallgatók

A 17 karakterből álló gyári szám a töltős hordtok alján található.

Repüléstechnikai headsetek

A headseten lévő, 17 karakterből álló gyári szám a fejpánton található a párna alatt. A vezérlőmodulon egy további gyári szám található az akkumulátortartó rekeszben.

Viselhető eszközök

SoundWear Companion hangsugárzó

A 17 karakterből álló gyári szám a hangsugárzó alján, az USB port mellett található. Amennyiben a hangsugárzón védőtok van, cipzározza ki azt.

Bose Frames

A 17 karakterből álló gyári szám a bal oldali szár belsején található.

Hangsugárzók

A gyári számot a hangsugárzó hátulján vagy alján találja:

Házimozi

A gyári szám a hangprojektor hátulján vagy alján, az Acoustimass modul hátulján vagy alján és a vezérlőkonzol alján található.

További termékek

Bluetooth® headset

A 4 karakterből álló gyári szám a headset hátulján, a töltőcsatlakozó mellett található.