Üzletek

Az Acoustic Noise Cancellation (akusztikus zajkioltás) beállítása

A vezérlőmodul használatával

Az Acoustic Noise Cancellation (akusztikus zajkioltás) csökkenti a nemkívánatos zajokat, és tisztább hangot biztosít a headsetből. A zajkioltás mértékét annak megfelelően állíthatja be, hogy mit kíván meghallani és milyen környezetben tartózkodik.

A headset első bekapcsolásakor a zajkioltás teljes körűen engedélyezve van. A zajkioltás mértékét a vezérlőmodulon található ANC kapcsolóval állíthatja be:

Vezérlőmodul mutatja a LOW (alacsony), MED (közepes) és HIGH (magas) beállításokat az ANC kapcsolón

HIGH (Magas): A kapcsolót a „HIGH” (Magas) állásba állítva élvezheti a legnagyobb csöndet a teljes hangtartományban biztosított zajkioltással. Ez kínálja a legjobb jel-zaj viszonyt rádiós és intercomos kommunikációhoz.

 

MED (Közepes): Csöndesebb légi járműveken optimális beállítás.

 

LOW (Alacsony): Ideális a személyes kommunikációhoz.

A koppintásvezérlés használatával

Megjegyzés: Alapértelmezésben a Tap Control (Koppintásvezérlés) ki van kapcsolva. A Tap Control (Koppintásvezérlés) engedélyezéséhez lásd A vezérlőmodul működtető kapcsolóinak beállítása c. részt.

Ha a légi járműben zajló, nem az intercomon vagy a Bluetooth-kapcsolaton keresztül érkező kommunikációra kíván figyelni, az egyik fülhallgatóra kétszer rákoppintva a zajkioltást automatikusan az Alacsony értékre állíthatja azon a fülhallgatón.

Koppintson ismét kétszer a fülhallgatóra, hogy a zajkioltás mértékét mindkét fülhallgatóban az Acoustic Noise Cancelling (akusztikus zajkioltás) kapcsolóval meghatározott szintre szabályozza be – vagy állítsa a vezérlőmodul kapcsolóját egy másik állásba.

Kiegészítő megjegyzések:

  • A koppintásvezérlés nem érintésvezérléses funkció. A funkció használatához határozott erővel kell a kettős koppintást végrehajtania a fülhallgatón.
  • Mivel a koppintásvezérlés a kiválasztott fülhallgató zajkioltási szintjét Low (Alacsony) értékre módosítja, a koppintásvezérlés csak akkor működik, ha a vezérlőmodulon található ANC kapcsoló High (Magas) vagy Medium (Közepes) állásban van. Ha a kapcsoló már eredetileg is Low (Alacsony) állásban van, a koppintásvezérlés használata esetén nem történik semmi.