Üzletek

Csatlakoztatott eszközök vezérlése

Íme néhány gyakori mód, amelyekkel a távvezérlő képes azon eszközök vezérlésére, amelyeket beprogramozott a távvezérlővel történő vezérléshez.

Tévénézés

nyomja meg a televízió source (forrás) gombját, majd az adott forrás tápkapcsolóját a televízió be- vagy kikapcsolásához

A televízió Forrás gombja

A forrás tápkapcsolója

a televízió funkcióinak vezérléséhez (pl. a televízió menüjének eléréséhez vagy csatornaváltáshoz) nyomja meg a televízió forrás gombját, ezzel tudatva a távvezérlővel, hogy a televíziót szeretné vezérelni. ezután nyomja meg a parancsgombokat (pl. menü vagy csatorna)

A televízió Forrás gombja

másik, a televízióhoz csatlakoztatott forrás (pl. kábel vagy dvd) kiválasztásához nyomja meg a televízió bemenetgombját, amíg meg nem találja a kívánt forrást. ez a gomb végiglépeget a televízió bemenetein, amelyekhez készülékek vannak csatlakoztatva (pl. hdmi 1, hdmi 2, av1 vagy component (komponens))

A televízió bemenetgombja

Csatlakoztatott eszközök vezérlése

a forrás gombok használatával válassza ki azt a készüléket, amelyet beprogramozott a távvezérlővel történő vezérléshez. a kiválasztás után a távvezérlőn lévő gombok parancsokat küldenek a kiválasztott készüléknek.

Forrásgombok

például ha a kábeltelevíziós beltéri egységen szeretne csatornát váltani vagy elérni az útmutatót, nyomja meg a kábel gombot, majd a kívánt parancsot (pl. csatorna vagy útmutató).

Kábel gomb

Csatorna

Guide

Megjegyzés: A hangerő és a némítás gomb minden esetben a Bose® rendszer számára fog parancsot küldeni, tehát mindegy, melyik forrás áll vezérlés alatt, a hangerő-szabályozást egyszerűen elérheti.

A távvezérlő csatlakoztatott eszközök vezérléséhez történő beprogramozásával kapcsolatban tekintse át A távvezérlő beprogramozása című részt.