Hívásindítás és hívásfogadás Bluetooth® képes modellekkel

hívás indítás vagy fogadása előtt párosítsa a headsetet a telefonnal. a bluetooth® led-es állapotjelzőnek a tápellátást jelző led villogásával egyező ütemben kell villognia. amennyiben az állapotjelző nem villog, tekintse meg abluetooth® képes készülék párosítása című részt. az alábbi táblázat a bluetooth® funkciógombokkal elvégezhető műveleteket foglalja össze:

Bluetooth® LED-es állapotjelző

Bluetooth® funkciógomb

hívás fogadása:
nyomja meg röviden a bluetooth® funkciógombot. bejövő hívás előtt rövid sípolás hallatszik a fejhallgatóban.

bejövő hívás elutasítása:
tartsa lenyomva három másodpercig a bluetooth® funkciógombot. (ez a funkció a telefonon elérhető funkcióktól függ.)

hívás kezdeményezése:
tárcsázza a kívánt számot a telefonról, és a hívás automatikusan továbbítódik a headsetre. if the phone has voice-activated dialing, press the bluetooth® function button és várjon a telefon hangüzeneteire.

a hangtárcsázás aktiválása:
amikor nincs folyamatban levő vagy beérkező hívás, nyomja meg egyszer röviden a bluetooth® funkciógombot. (ez a funkció a telefonon elérhető funkcióktól függ.)

az utolsó hívott szám újratárcsázása:
amikor nincs folyamatban levő vagy beérkező hívás, nyomja meg egymás után kétszer a bluetooth® funkciógombot. (ez a funkció a telefonon elérhető funkcióktól függ.)

a hang átvitele a mobiltelefonra:
beszélgetés közben tartsa lenyomva a bluetooth® funkciógombot három-négy másodpercig. this transfers the audio to the mobile phone handset while the bluetooth® vezeték nélküli kapcsolat aktív marad

hívás befejezése:
nyomja meg röviden a bluetooth® funkciógombot. a hívás befejezését két rövid sípszó jelzi a fejhallgatóban.

Ha hívás közben intercomhoz csatlakozik, az intercomról való lecsatlakozást követően a hívás headsettel is lebonyolítható, ha a vezérlőmodul akkumulátora megfelelő töltöttségi szinttel rendelkezik. Ha az automatikus kikapcsolás funkció aktív, a headset a hívás befejezése után körülbelül három másodperccel kikapcsol.

ha a headset nem csatlakozik intercomhoz, és kiegészítő bemeneten keresztül érkező hang lejátszására, illetve hívások fogadására és indítására szeretné használni a bluetooth® headsetet, a zavartalan működés érdekében kapcsolja ki az automatikus kikapcsolás funkciót. az automatikus kikapcsolás funkcióval kapcsolatos bővebb információért tekintse meg a vezérlőmodul működtető gombjainak beállítása című részt.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért