ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Az AUX bemenet használata

Az A20® aviation headset 1/8 hüvelykes (3,5 mm-es) AUX audiobemenetet biztosít, amellyel a headset külső hangforrással, pl. hordozható GPS készülékkel vagy hangeszközzel használható. A csatlakozó a vezérlőmodul alsó végén található.

A headset 1/8 hüvelykes (3,5 mm-es) adapterkábelt tartalmaz, amellyel külső hangeszközhöz csatlakoztatható. Csatlakoztassa az adapterkábel egyik végét a készüléken található fejhallgató-csatlakozóba, a másik végét pedig a headset AUX audiobemenetéhez.

megjegyzés: ez a funkció csak akkor fog működni, ha a multifunction/audio priority switch (multifunkciós/audioprioritás kapcsoló) be van kapcsolva (felső vagy középső állás).

A Multifunction/audio priority switch (Multifunkciós/audioprioritás kapcsoló)

Audio priority (Audioprioritás)

Az A20 aviation headset lehetővé teszi azon audioforrások fontossági sorrendjének beállítását, amelyeket hallani szeretne a headset használata közben. További információk: A Multifunction/audio priority switch (Multifunkciós/audioprioritás kapcsoló) használat.

Megjegyzés: Ha a headset tápellátását csak az akkumulátor biztosítja, és nincsen intercomhoz csatlakoztatva, még akkor is le fog kapcsolni, ha jelen van egy kiegészítő audiobemenet. Amikor a headset nem csatlakozik intercomhoz, és kiegészítő bemeneten keresztül érkező hang lejátszására vagy hívások kezdeményezésére és fogadására szeretné használni Bluetooth vezeték nélküli eszközként, akkor javasoljuk, hogy a folyamatos működés érdekében kapcsolja ki az automatikus kikapcsolás funkciót. További információk: A vezérlőmodul működtetőgombjainak beállítása.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért