Üzletek

A Másodlagos audiomód kapcsolójának használata

A következőre érvényes::

Ha egy vagy több hangforrást csatlakoztatott a headsethez, el kell döntenie, hogy hogyan szeretné hallani ezeket a másodlagos forrásokat. Ha szeretné kiválasztani, hogy hogyan fogja hallani a másodlagos hangforrásait, használja a Másodlagos audiomód vezérlőkonzolon található kapcsolóját.

A választókapcsolónak három állása van: MUTE (NÉMÍTÁS), MIX (KEVERÉS) és OFF (KI).

állás

funkció

Az intercom minden másodlagos hangforráshoz képest prioritást élvez

leírás

Ha intercom-jel észlelhető, az összes másodlagos hangforrás ideiglenesen némításra kerül. A másodlagos hangforrás az intercom-kapcsolat megszűnése után visszatér.

állás

funkció

Az intercom minden másodlagos hangforrással keverve hallható

leírás

Minden másodlagos hangforrás az intercom hangjával keverve hallható. A csatlakoztatott készülékről származó hang lejátszása folytatódik az intercomos kapcsolat közben.

Megjegyzés: MIX (KEVERÉS) üzemmódban legfeljebb két hangforrás hallható – az intercom, valamint egy másodlagos forrás.

állás

funkció

csak intercom

megjegyzés: off (ki) üzemmódban a bluetooth® tápellátása leválasztásra kerül, és a rendszer minden antennát letilt.

leírás

csak az intercom hangja aktív. minden másodlagos hangforrás ki van kapcsolva.

megjegyzés: ha úgy kapcsol át off (ki) üzemmódba, hogy az eszköz csatlakoztatva van egy bluetooth forráshoz, akkor előfordulhat, hogy a headset következő bekapcsolásakor ismét létre kell hoznia a bluetooth kapcsolatot.

Megjegyzés: Egyszerre csak egy másodlagos forrás hallható. A másodlagos forrásból származó hang soha nem fogja felülírni az intercomos kommunikációt.

megjegyzés: a bejövő és kimenő telefonhívások automatikusan némítanak minden más másodlagos hangforrást, amikor a másodlagos audiomód kapcsolója mute (némítás) vagy mix (keverés) állásban van. bluetooth telefonhívás alatt az intercom és a telefonhívás keverve lesz hallható.

A másodlagos hangforrások prioritásának beállítását illetően lásd: A vezérlőmodul működtetőgombjainak beállítása.