A Bose szerzői jogi irányelvei

Utolsó módosítás: 2022. május 25.

A Bose tiszteletben tartja a szerzői jogi törvényeket és a szellemi tulajdonjogokat, és elvárjuk felhasználóinktól, továbbá bátorítjuk őket, hogy ugyanezt tegyék. Az 1998. évi Digital Millennium Copyright Act („DMCA”) értelmében, amely teljes terjedelmében megtalálható az Egyesült Államok szerzői jogi hivatalának weboldalán, a Bose mindent megtesz annak érdekében, hogy kellő gondossággal reagáljon a szerzői jogok megsértésére vonatkozó követelésekre, ha az ilyen követeléseket az alábbi esetbejelentő űrlapon keresztül jelentik be nekünk.

Ha úgy véli, hogy az Ön művét olyan módon másolták le, amely a szerzői jog megsértésének minősül, és a másolat a Bose szolgáltatásaiban jelenik meg, kérjük, adja meg részletesen az alábbi információkat a szerzői jogi képviselőnknek:

A DMCA ÉRTESÍTÉSE ÁLLÍTÓLAGOS JOGSÉRTÉSRŐL („ÉRTESÍTÉS”)

  • Azonosítsa a szerzői jog által védett művet vagy a szerzői jog által védett művek listáját, amelyet vagy amelyeket állítása szerint megsértettek.
  • Azonosítsa az állítása szerint jogsértő anyagot vagy hivatkozást, amelyhez a hozzáférést Ön szerint le kell tiltani, beleértve a Webhelyen megjelenített hivatkozás URL-címét vagy az ilyen anyag pontos helyét.
  • Adja meg saját nevét vagy cégnevét, levelezési címét, telefonszámát és e-mail-címét.
  • Az értesítés szövegében tennie kell egy nyilatkozatot arról, hogy jóhiszeműen úgy véli, hogy a szerzői jog által védett anyag vitatott felhasználását a szerzői jog tulajdonosa, képviselője vagy a törvény nem engedélyezi.
  • Egy nyilatkozatot arról, hogy az értesítésben szereplő információk pontosak, és – hamis tanúzás terhe mellett – hogy Ön mint panaszos fél a tulajdonos, vagy a tulajdonos nevében eljárni jogosult.

A Bose szerzői jogi képviselője a következő címen érhető el:

Bose Corporation
Figyelmébe: Copyright Agent
100 Mountain Road, Framingham, MA 01701-9168 USA
(508) 879-7330
copyright@bose.com