A Bose SMS-használati feltételei

Utoljára frissítve: 2024. február 26.

Azzal, hogy regisztrál, vagy más módon beleegyezik abba, hogy SMS-üzeneteket kapjon a Bose-tól vagy a Bose nevében, vagy más módon megadja telefonszámát a Bose-nak, Ön elfogadja a jelen SMS-használati feltételeket („SMS-használati feltételek”), valamint a Bose használati feltételeit és adatvédelmi szabályzatát, amelyek referenciaként szerepelnek a jelen dokumentumban, és az itt megadott hivatkozásokon megtekinthetők. Az SMS-használati feltételek szabályozzák a Bose (együttesen „Bose”, „mi”, illetve ezek ragozott alakjai) és az SMS-szolgáltatóink által biztosított szöveges üzenetek küldését és kézbesítését.


Feliratkozás

A Bose bármely szöveges üzenetküldő programjára való feliratkozással Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Bose-tól vagy a Bose nevében az Ön által megadott mobiltelefonszámra automatikus telefonhívó rendszer segítségével küldött, tranzakciós, működési, információs és ismétlődő marketing célú SMS-üzeneteket kapjon. Az Ön által kapott szöveges üzenetek száma attól függ, hogy Ön a Bose melyik szöveges üzenetküldő programjára iratkozik fel. Az SMS-ek fogadásához való hozzájárulás nem feltétele semmilyen áru vagy szolgáltatás megvásárlásának. Előfordulhat, hogy nem minden mobilszolgáltatóhoz tudjuk eljuttatni az üzeneteket. A Bose és valamennyi mobilszolgáltató nem vállal felelősséget a késedelmes vagy nem kézbesített üzenetekért.


Leiratkozás

Ön beleegyezik, hogy a tőlünk érkező szöveges üzenetek fogadásának leállításához az üzenetet küldő számra „STOP”, „END”, „CANCEL” vagy „UNSUBSCRIBE” tartalmú válaszüzenetet küld. Ezt követően további üzeneteket kaphat, amelyek megerősítik, hogy kérését megkaptuk és feldolgoztuk, és rövid ideig továbbra is kaphat szöveges üzeneteket, amíg feldolgozzuk kérését. Ha leiratkozik a Bose valamelyik szöveges üzenetküldő programjáról, továbbra is feliratkozva marad a Bose többi szöveges üzenetküldő programjára (ha van ilyen), kivéve, ha külön-külön leiratkozik ezekről a programokról. Ha további segítségre van szüksége, küldje el a „HELP” szöveges üzenetet az üzenetet küldő számra, vagy lépjen kapcsolatba a Bose ügyfélszolgálatával a (800) 379-2073-as telefonszámon. Miután leiratkotott a szöveges üzenetek fogadásáról, az adott programra vonatkozó utasításokat követve bármikor újra regisztrálhat a Bose bármely szöveges üzenetküldő programjára.


Díjak

A Bose nem számít fel díjat a szöveges üzenetküldő programok használatáért, de az üzenet- és adattarifák mind a Bose-tól vagy a Bose nevében Önnek küldött, mind pedig az Ön által nekünk küldött üzenetekre vonatkozhatnak. Ha bármilyen kérdése van az SMS- vagy adatcsomagjával kapcsolatban, forduljon vezeték nélküli szolgáltatójához.


Jogosultság és a telefonszám megváltozása

Mobiltelefonszámának a Bose számára történő megadásával Ön garantálja, hogy betöltötte a 18. életévét. Ön garantálja továbbá, hogy Ön az adott telefonszám jelenlegi előfizetője, vagy hogy jogosult SMS-eket fogadni az adott telefonszámon. Ön beleegyezik, hogy azonnal értesíti a Bose-t, ha megváltoztatja, elveszíti vagy deaktiválja a Bose-nak megadott telefonszámát.


Az SMS-használati feltételek módosítása

A jelen SMS-használati feltételeket a Bose bármikor előzetes értesítés nélkül módosíthatja. Azáltal, hogy továbbra is igénybe veszi a Bose bármelyik szöveges üzenetküldő programját, Ön elfogadja a módosításokat.


Kérdések

A jelen SMS-használati feltételekkel vagy a Bose szöveges üzenetküldő programjaival kapcsolatos kérdésekkel forduljon a Bose ügyfélszolgálatához a (800) 379-2073-as telefonszámon.