ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
Bose Home Speaker 500 otthoni hangsugárzó egy szekrényen

Vezérigazgatónk és elnökünk üzenete

Phil Hess vezérigazgató és elnök

Izgalmas idők elé nézünk a Bose-nál, mivel olyan új stratégiákat vezetünk be, amelyek évtizedekre átalakítják a céget. Ugyanakkor nem szabad elfelejtenünk, hogy a ma meghozott döntéseink hatással lesznek a következő generációkra.

Ez a fenntarthatóság mögött lévő alapvető elképzelés: azt jelenti, hogy a jelenlegi igényeinknek megfelelően cselekszünk, miközben gondoskodunk arról, hogy a következő generációk is képesek legyenek saját igényeiket kielégíteni. Hiszek benne, hogy ez így helyes. Ezért kezdtünk el lépéseket tenni a fenntarthatóság felé a Bose-nál. És ezért ragaszkodunk hozzá a továbbiakban is.

A Bose, mint minden cég, felelős azért, hogy fenntartható elvekkel és gyakorlatokkal működjön. Úgy érzem, az elmúlt évben sokat fejlődtünk. Tijuanai gyártóüzemünk elérte, hogy csökkentse az energiafogyasztását és növelje a közösségi előnyöket. Műszaki közösségünk – önszántukból, még mielőtt bármilyen erre vonatkozó szabályt bevezettünk volna – létrehozott egy folyamatot, amellyel azonosítják és eltávolítják a környezetre káros anyagokat.

Ez persze nem minden, a 2019-es fenntarthatósági jelentésben számos példát olvashat. A jelentésben részletezett munka nem ment volna végbe munkatársaink figyelmes cselekedetei nélkül. Ezek a munkatársaink felismerték, hogy mindnyájan tehetünk környezetünkért most és az elkövetkező generációk során is.

Egy csónakban evezünk, a fenntarthatóság irányába, amellyel a világot egy jobb hellyé tehetjük. Már várom, hogy a következő év során is jót tehessünk.

Üdvözlettel:
Phil Hess
Elnök és vezérigazgató

VISSZATÉRÉS A FENNTARTHATÓSÁGHOZ A BOSE VÁLLALATNÁL