ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
Egy fekete Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgatót viselő férfi otthonról dolgozik

Jelentések és források

FENNTARTHATÓSÁGI JELENTÉSEK

Fenntarthatósági jelentéseink fontos kommunikációs csatornáink, amelyeken keresztül megosztjuk Önökkel fejlődésünket, prioritásainkat és elkötelezettségünket. A Bose kétévente kiad egy teljes fenntarthatósági jelentést. A köztes években egy rövid jelentésfrissítést adunk ki alapvető mérőszámainkról és a legjelentősebb tevékenységeinkről. Munkatársaink a vállalat minden részéből hozzájárulnak ehhez a jelentéshez a munkájukkal, segítve a Bose-nak a fenntarthatóság felé irányuló törekvéseiben. Olvassa el történeteinket és tudjon meg többet a fenntarthatóságról a Bose-nál.

TISZTESSÉGES ÜZLETI TEVÉKENYSÉG

A Responsible Business Alliance (Felelősségteljes üzleti szövetség; RBA) tagjaként a Bose teljes mértékben támogatja az RBA jövőképét és céljait. Saját etikai kódexünkön felül elkötelezettek vagyunk, hogy a Responsible Business Alliance etikai kódexének előírásait is bevezessük.

BOSE BESZÁLLÍTÓI MAGATARTÁSI KÓDEX

A Bose Corporation vállalatnál nagy figyelmet fordítunk azokra a részletekre, amelyek a legfontosabbak ügyfeleink számára. Tisztességesen és belső üzleti etikai szabályzatunknak megfelelően tevékenykedünk, és mindenben a kiválóságra törekszünk. Munkánk minden területén támogatjuk az innovációt, és segítünk ügyfeleinknek és alkalmazottjainknak, hogy a legtöbbet hozhassák ki magukból.

Ugyanezt várjuk el a beszállítóinktól is. A Responsible Business Alliance (Felelősségteljes üzleti szövetség, korábban Electronic Industry Citizenship Coalition, Elektronikai Ipari Polgárok Koalíciója) tagjaként a Bose elkötelezett a Responsible Business Alliance (RBA) etikai kódexe mellett, amely egy sor társadalmi, környezeti és etikai gyakorlatokkal kapcsolatos irányvonalat fogalmaz meg az elektronikai iparágon és az elektronikai ellátási láncon belül. A Bose elvárja, hogy beszállítói az RBA magatartási kódexnek megfelelően járjanak el, miközben megfelelnek az összes vonatkozó helyi törvénynek és szabályozásnak is.