ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Jelentések és források

FENNTARTHATÓSÁGI JELENTÉSEK

Fenntarthatósági jelentéseink fontos kommunikációs csatornáink, amelyeken keresztül megosztjuk Önökkel fejlődésünket, prioritásainkat és elkötelezettségünket. A Bose kétévente kiad egy teljes fenntarthatósági jelentést. A köztes években egy rövid jelentésfrissítést adunk ki alapvető mérőszámainkról és a legjelentősebb tevékenységeinkről. Munkatársaink a vállalat minden részéből hozzájárulnak ehhez a jelentéshez a munkájukkal, segítve a Bose-nak a fenntarthatóság felé irányuló törekvéseiben. Olvassa el történeteinket és tudjon meg többet a fenntarthatóságról a Bose-nál.

BOSE BESZÁLLÍTÓI MAGATARTÁSI KÓDEX

A Bose Corporation vállalatnál nagy figyelmet fordítunk azokra a részletekre, amelyek a legfontosabbak ügyfeleink számára. Tisztességesen és belső üzleti etikai szabályzatunknak megfelelően tevékenykedünk, és mindenben a kiválóságra törekszünk. Munkánk minden területén támogatjuk az innovációt, és segítünk ügyfeleinknek és alkalmazottjainknak, hogy a legtöbbet hozhassák ki magukból.

Ugyanezt várjuk el a beszállítóinktól is. A Responsible Business Alliance (Felelősségteljes üzleti szövetség, korábban Electronic Industry Citizenship Coalition, Elektronikai Ipari Polgárok Koalíciója) tagjaként a Bose bevezette a Responsible Business Alliance (RBA) Code of Conductot, a Felelősségteljes üzleti szövetség magatartási kódexét, amely egy sor társadalmi, környezeti és etikai gyakorlatokkal kapcsolatos irányvonalat fogalmaz meg az elektronikai iparon és az elektronikai ellátási láncon belül. A Bose elvárja, hogy beszállítói az RBA magatartási kódexnek megfelelően járjanak el, miközben megfelelnek az összes vonatkozó helyi törvénynek és szabályozásnak is.