Egy SUV megy a terepen

Felelősségteljes ellátási lánc

Fenntarthatósági programunk egyik lényeges eleme az ellátási láncunk szereplőivel való felelősségteljes viszony kialakítása. Nem csak azt kell biztosítanunk, hogy a beszállítók tevékenysége összhangban legyen értékeinkkel és megfeleljen magatartási kódexünknek, de azt is figyelembe kell vennünk, ügyfeleink is egyre inkább érdeklődnek a beszállítók által képviselt fenntarthatóság iránt.

Bár büszkék vagyunk jelenlegi kezdeményezéseinkre, továbbra is elkötelezetten dolgozunk azon, hogy meglévő programunkat továbbfejlesztve komoly célokat tűzhessünk ki a jövőre nézve.

TISZTESSÉGES ÜZLETI TEVÉKENYSÉG

A Responsible Business Alliances (RBA) tagjaként a Bose Corporation teljes mértékben támogatja az RBA jövőképét és céljait. Saját etikai kódexünkön felül elkötelezettek vagyunk, hogy a Responsible Business Alliance etikai kódexének előírásait is bevezessük.

BOSE BESZÁLLÍTÓI MAGATARTÁSI KÓDEX

A Bose Corporation vállalatnál nagy figyelmet fordítunk azokra a részletekre, amelyek a legfontosabbak ügyfeleink számára. Tisztességesen és belső üzleti etikai szabályzatunknak megfelelően tevékenykedünk, és mindenben a kiválóságra törekszünk. Munkánk minden területén támogatjuk az innovációt, és segítünk ügyfeleinknek és alkalmazottainknak, hogy a legtöbbet hozhassák ki magukból.

Ugyanezt várjuk el a beszállítóinktól is. A Responsible Business Alliance (RBA) tagjaként a Bose elkötelezett a Responsible Business Alliance etikai kódexe mellett, amely egy sor társadalmi, környezeti és etikai gyakorlatokkal kapcsolatos irányvonalat fogalmaz meg az elektronikai iparágon és az elektronikai ellátási láncon belül. A Bose elvárja, hogy beszállítói az RBA magatartási kódexnek megfelelően járjanak el, miközben megfelelnek az összes vonatkozó helyi törvénynek és szabályozásnak is.

LETÖLTHETŐ ANYAGOK
RBA MAGATARTÁSI KÓDEX