ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Bose Music alkalmazás

URALJA A ZENÉJÉT! POFONEGYSZERŰ.

A Bose Music alkalmazással egyszerűen vezérelheti a Bose termékcsalád hangsugárzóit és hangprojektorait.

Szolgáltatások böngészése ikon

BÖNGÉSSZE EGYSZERŰEN KEDVENC ZENEI SZOLGÁLTATÁSAIT

Egy gombnyomásos hozzáférés ikon

EGY GOMBNYOMÁSSAL HOZZÁFÉRHETŐ LEJÁTSZÁSI LISTÁK ÉS PROGRAMHELYEK

Szolgáltatások böngészése ikon

SZABJA SZEMÉLYRE TÖBB FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA

Több szoba ikon

ÉLVEZZE A ZENÉT OTTHONA MINDEN SZEGLETÉBEN

Bose Music alkalmazás ikon

EGYSZERŰ VEZÉRLÉS. NEHÉZ ABBAHAGYNI.

Gyorsabb, mint valaha, hogy Ön élvezhesse kedvenc zenéit. A Bose Music alkalmazással okostelefonjáról vagy táblagépéről is egyszerűen hozzáférhet minden kedvencéhez Bose intelligens termékén. Böngésszen népszerű zenei szolgáltatások között, mint például a Spotify® és az Amazon Music, vagy hallgasson podcastokat, zenéket és számos műsort a TuneIn működtette internet rádión. Népes háztartás? Semmi gond. Az alkalmazással több felhasználó is személyre szabhatja a hangélményt. A Bose Music alkalmazás csak a Bose Home Speaker 300 otthoni hangsugárzóval, a Bose Home Speaker 500 otthoni hangsugárzóval, a Bose Soundbar 500 hangprojektorral és a Bose Soundbar 700 hangprojektorral működik.

MINDEN ZENÉJE. AZ ÖN IRÁNYÍTÁSA ALATT.

Az internet rádiótól kezdve a kedvenc zenei szolgáltatásaiig számos módon élvezheti zeneszámait és egyéb tartalmait. És most megérkezett a Bose Music alkalmazás, így minden kedvencét egy helyen tudhatja. Egyetlen érintéssel válthat a Spotify-ról egy podcastra, majd egy programhelyre – zökkenőmentesen. Használata hihetetlenül egyszerű – az egyetlen nehézség, hogy ki kell találnia, mit szeretne ezután hallgatni.

Spotify, Deezer, TuneIn

Az elérhető zenei szolgáltatások kínálata eltérő lehet.

A Bose Music alkalmazást megjelenítő okostelefon

Készen áll az élményre?

Hogy hamarabb hozzáférhessen kedvenc zenéihez? Mi tartja még vissza? Töltse le az alkalmazást, és ugorjon fejest a zenék világába.

A Bose Music alkalmazás logója

Fedezze fel a zenét

Mihez van hangulata? Csak válasszon ki egy zenei szolgáltatást a menüből, majd keressen rá a kiemelt lejátszási listákra, műfajokra és egyebekre. Egyetlen érintés és már mehet is.

Spotify alkalmazásban kiemelt lejátszási listákat és zeneszám lejátszását kijelző okostelefon

Programhely beállítása

Az alkalmazással egyszerűen állíthat be programhelyet kedvenc lejátszási listáinak vagy állomásainak. Ezt követően könnyedén hozzájuk férhet az alkalmazáson keresztül, illetve a hangsugárzó gombjai vagy a hangprojektor távirányítója által. A programhelyek megadása egyszerű. Keressen rá egy dalra/albumra/előadóra. Játssza le, amit szeretne a találatok közül, majd válasszon egy megnyitott programhelyet és mentse el.

Programhelyeket és programhely mentését megjelenítő okostelefon

Vezérlés bármely helyiségből

A Bose Music alkalmazással számos Bose intelligens hangsugárzót és hangprojektort vezérelhet otthona bármelyik helyiségéből. Ha a „Group speakers” (Hangsugárzók csoportosítása) lehetőséget választja, ugyanazt a zenét játszhatja le az egész otthonában, vagy akár minden helyiségben más-más zenét is hallgathat.

Vezérlés bármely helyiségből lehetőséget megjelenítő okostelefon

Szabja személyre több felhasználó számára

Mindenkinek egyedi a zenei ízlése. Ezért teszi egyszerűvé az alkalmazás, hogy otthona minden lakójának egyedi profilja legyen. Minden személy a saját fiókadataival léphet be az alkalmazásba és állíthat be személyre szabott tartalmakat.

Személyre szabás opciót megjelenítő okostelefon

Nagy teljesítményű hangzás. A lakás minden pontján.

A Bose intelligens termékei mind együttműködnek azért, hogy minél több zenét hallgathasson minél több helyiségben. Kezdje eggyel. Később pedig adjon hozzá még egyet, ha szeretné a kiváló Bose hangzást és a prémium minőségű, elegáns kialakítást élvezni.

Bose Soundbar 500 hangprojektor, Bose Home Speaker 300 otthoni hangsugárzó, Bose Home Speaker 500 otthoni hangsugárzó és Bose Soundbar 700 hangprojektor