A SOUNDTOUCH ALKALMAZÁS

KEVESEBB ERŐFESZÍTÉS.
MÉG TÖBB ZENE.

Tudjuk, mennyire szereti a zenét. Mint oly sok más ember, akik egy SoundTouch rendszert szeretnének – vagy már rendelkeznek is eggyel. És ez az oka annak, amiért megszállottan törekszünk a SoundTouch élmény fokozására.

A zene élvezetének legkönnyebb módja otthona minden szegletében

Szólaltassa meg kedvenc zenéjét a SoundTouch hangsugárzóból, az okostelefonján vagy tabletjén lévő SoundTouch alkalmazással. A SoundTouch teljes irányítást biztosít a zenehallgatási élmény fölött. Böngésszen a népszerű zenei szolgáltatásokban, az internetes rádióállomások között a TuneIn alkalmazással, vagy a saját zenetárában. Játsszon le zenét azonnal, vagy használja az alkalmazást a programhelyek testreszabásához, hogy egy érintéssel hozzáférjen kedvenc zenéihez. Ezekkel az opciókkal minden eddiginél könnyebben hozzáférhet zenéihez és akadálytalanul váltogathat állomások, lejátszási listák és szolgáltatások között.

Készen áll? Hadd szóljon!

Most, hogy jobban átlátja az alkalmazás lehetőségeit, már csak egy dolog van hátra, nem igaz?

MINDEN ZENÉJE. EGYETLEN ALKALMAZÁSBAN.

A SoundTouch előtt valószínűleg az iTuneson tárolta a zenei könyvtárát, és pár megszokott alkalmazást használt a további felfedezésekhez. Most már teljesen és akadálymentesen épül be egyetlen alkalmazásba az összes zenéje. Szabja személyre otthonát olyan „élő” programhelyekkel, mint a Spotify „Discover Weekly” vagy a Pandora „Thumbprint Radio” funkciói. Csak rendelje őket a SoundTouch programhelyekhez, és mindig csak egy érintésre lesz a kedvenceit tartalmazó friss lista.

Fedezze fel a zenét

Csak válasszon ki egy zenei szolgáltatást a kicsúszó menüből, majd keressen rá a kiemelt lejátszási listákra, műfajokra, hangulatokra és egyebekre.

Előbeállítás létrehozása

Keressen rá egy dalra/albumra/előadóra. Válassza ki a találatok közül azt, amit szeretne, majd húzza egy megnyitott előbeállításra, vagy cseréljen le egy már meglévő beállítást úgy, hogy fölötte tartja, amit kiválasztott.

Kötetlen lejátszás

Válassza ki a menüből a „PLAY ALL” (Összes lejátszása) lehetőséget, adja meg a szobákat, majd élvezze az egyes rendszerek független vezérlését. Mindezt az okostelefonján vagy tabletjén lévő SoundTouch alkalmazással.

Élvezze a SoundTouch rendszert az egész otthonában

Egy hangszórós lehetőségeink nagyon népszerűek. Azonban a SoundTouch egy teljes ökoszisztéma, mely sok termékünkben megtalálható, beleértve a házimozit és a kültéri hangsugárzókat is. Készen áll arra, hogy otthona más területein is megtapasztalja a SoundTouch előnyeit? Íme pár népszerű választás:

GYIK

Milyen funkciói vannak a SoundTouch alkalmazásnak?

• Részletes útmutatással segíti a SoundTouch rendszer üzembe helyezését
• Vezérelje SoundTouch rendszerét okostelefonról vagy tabletről
Böngésszen egyszerűen internetes rádióállomások között a TuneIn-en, a saját zenetárában vagy olyan népszerű zenei szolgáltatásokban, mint a Spotify®, a Pandora®, az iHeartRadio™, a SiriusXM, a Deezer és a QPlay.
• Lejátszás, átugrás és szüneteltetés
• Szabályozza a hangerőt, beleértve a mély hangot is
• Állítsa be egy szempillantás alatt programhelyként kedvenc zenéjét, hogy könnyedén hozzáférhessen bármelyik SoundTouch rendszeren vagy távvezérlőn
• Több SoundTouch rendszer esetén játsszon le más-más zenét az egyes szobákban, vagy hallgassa ugyanazt minden helyiségben
 

Hogy lehet megadni az előzetes beállításokat?

Használja az alkalmazást valamilyen okos eszközön vagy számítógépen ahhoz, hogy az előzetes beállításhoz a tartalmat megadja. Az alkalmazáson belül húzást és nyomva tartást végezhet a beállítás megadásához. Vagy lejátszás közben hosszan megnyomhatja a megfelelő gombot a távvezérlőn vagy a terméken.

Milyen zenei forrásokat tud továbbítani a SoundTouch?

A SoundTouch rendszerek jelenleg a TuneIn alkalmazáson keresztül elérhető internetes rádióállomásokat, és olyan zenei szolgáltatásokat kínálnak, mint a Spotify®, a Pandora®, az Amazon Music, az iHeartRadio™, a SiriusXM, Deezer és a QPlay (amennyiben elérhető). Emellett számítógépen vagy NAS-meghajtón tárolt zenetárakban lévő zenéket is streamelnek.

Minden SoundTouch rendszerhez automatikus szoftverfrissítés jár, amely bővíti a zenei szolgáltatásokat és más funkciókat, amint azok elérhetővé válnak.

A SoundTouch rendszerbe nem beépülő zenei szolgáltatások esetében csatlakozzon Bluetooth® segítségével, hogy a YouTube-hoz hasonló zenehallgatási lehetőségekben részesüljön.

Fizetett előfizetésre van szükségem ahhoz, hogy Amazon Music vagy Spotify hozzáférésem legyen?

Igen, ha a SoundTouch rendszeren belül az Amazon Music összes elképesztő funkciójához hozzá szeretne férni, aktiválnia kell a tagságát vagy a próbaidőszakot a következőkkel: Amazon Prime vagy Amazon Music Unlimited (ahol elérhető). Hasonlóképpen, a Spotify esetében prémium előfizetőnek kell lennie.

Át tudom böngészni az alkalmazásban a tárolt zenéimet?

Igen. Az alkalmazás fejlett keresőfunkciójának köszönhetően gyorsan megtalálhatja a személyes zenetárában lévő számokat.

Lejátszhatok podcastokat?

Igen. Ezeknek az iTunes vagy a Windows Media Player programban kell lenniük.

Lehetséges több hangsugárzón különféle forrásokat lejátszani?

Igen, ez is lehetséges, azonban a működése az Ön számára elérhető forrásoktól függ.

Hogyan működik a többszobás „Play Everywhere”?

A Play Everywhere a SoundTouch alkalmazás egyérintéses funkciója, mely alapul veszi, amit az egyik szobában hallgat, és az otthonában lévő, a hálózathoz csatlakoztatott és a SoundTouch fiókjával társított összes további SoundTouch termékre is továbbítja azt.

Hogyan lehet Bluetooth segítségével csatlakozni a rendszeremhez?

Állítsa SoundTouch termékét felfedezhető módba (ez a folyamat termékenként eltérő), és csatlakozzon hozzá a mobileszköze Bluetooth menüjén keresztül.

Hogyan lehet zenei szolgáltatásokat hozzáadni?

A főmenü „Add Service” (Szolgáltatás hozzáadása) funkciójával lehet zenei szolgáltatásokat hozzáadni a SoundTouch alkalmazáson belül.

Van lehetőség arra, hogy két SoundTouch 10 hangsugárzó egy sztereópárt alkosson?

Igen, két SoundTouch 10 hangsugárzóval szétválaszthatod a jobb és bal csatornás audiót, melyek egy sztereópárt alkotva teremtenek széles, természetes hangzást.

Mi az a NAS-meghajtó, és hogyan használhatom a rendszeremmel?

Egy hálózati adattárolót (NAS) segítségével engedélyezheti a tárolt zenék lejátszását számítógép nélkül. Western Digital MyCloud és Synology meghajtók használatát javasoljuk. A többi meghajtó nagy része is működni fog, de ezeket nem tesztelték olyan alaposan.

Szeretne kicsit mélyebbre ásni?

Keresse fel a SoundTouch.com weboldalt, ahol részletekbe menő cikkeket, videókat, bejegyzéseket és egyebeket találhat a SoundTouch közösségtől.