Bose QuietComfort Earbuds II fülhallgatóval az utcán átkelő nő

5 ok, amiért a QuietComfort® Earbuds II fülhallgató magasabb szintre emeli a fülhallgatókkal szembeni elvárásokat

A fejhallgatók kialakítása hosszú utat tett meg a régimódi, vezetékes eszközök óta, amelyeket közvetlenül az övünkre csíptetett kazettás magnóhoz csatlakoztattunk, és a látványt narancssárga habszivacs fülvédők egészítették ki. Manapság a legjobb vezeték nélküli fülhallgatók számos funkcióval és jellemzővel rendelkeznek, többek között választható fülbetétekkel, vízálló anyagokkal, érintéssel vezérelhető hangerővel és lejátszással, továbbá aktív zajkioltással.

A Bose tovább emeli a tétet a QuietComfort® Earbuds II (QC Earbuds II) fülhallgatóval, a fejhallgatók következő generációjával. Ez a változat olyan újdonságokat hoz a kialakítás, a funkciók és teljesítmény terén, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy pontosan olyan hangélményt teremtsenek maguknak, amilyet szeretnének.

Íme az öt újdonság, melyek révén a Bose QuietComfort® Earbuds II fülhallgató túltesz az előző generációs fülhallgatók sikerén.

Bose QuietComfort Earbuds II fülhallgatót viselő férfi ül a buszon

A világ legjobb zajkioltó technológiája

Valamennyien teljesen egyedi formájú fülekkel rendelkezünk, és ez – különösen a hallójárat formája – befolyásolja a hang terjedését és a zajszűrő technológia teljesítményét. A QC Earbuds II fülhallgató a világ első olyan fejhallgatója, amely a CustomTune technológia segítségével ellensúlyozza ezt a hatást. Amikor a fülhallgatót a fülébe helyezi, a rendszer egy hangjelzést játszik le, amelyet egy mikrofon rögzít és mér, hogy meghatározza a legjobb beállításokat mindkét fül számára, és biztosítsa, hogy a hangzás tökéletesen kiegyensúlyozott legyen, amikor eléri a dobhártyát. A CustomTune technológia az aktív zajkioltást is javítja, különösen a nehezebben kizárható hangok, például a beszédhang esetében.

Tripla fekete színű Bose QuietComfort Earbuds II fülhallgató

Még kényelmesebb illeszkedés

A QC Earbuds II fülhallgatóhoz egy „Fit Kit” is tartozik, amely lehetővé teszi a fül és a fülhallgató találkozásának nagyobb mértékű testreszabását, aminek következtében ez a legkényelmesebb fülhallgatónk. A készlet cserélhető fülbetéteket és rögzítőpántokat tartalmaz, amelyekkel kialakíthatja a fülének leginkább megfelelő illeszkedést. Ha például a jobb fül hallójárata szélesebb, a külső felülete pedig kisebb, akkor erre az oldalra nagy méretű fülbetétet és kis méretű rögzítőpántot választhat. Előfordulhat, hogy a bal fül esetében egy másik összeállítást érez kényelmesebbnek, például egy közepes méretű fülbetétet közepes méretű rögzítőpánttal – ez csak Önön múlik. A fülbetétek és pántok kombinációi 9 különböző személyre szabási lehetőséget biztosítanak, amelyekkel kialakíthatja a kívánt zenehallgatási élményt, és arról is gondoskodhat, hogy a fülbetétek stabilan a helyükön maradjanak.

Egy ember kiveszi a QC Earbuds II fülhallgatót a töltős hordtokból

Kisebb töltő, nagyobb teljesítmény

A terjedelmes töltős hordtok nehezebben fér el a zsebben, a méret csökkentése pedig általában a töltési kapacitás és a teljesítmény csökkenésével jár. A QC Earbuds II fülhallgatóval azonban többé nem kell kompromisszumot kötnie. Olyan tokot terveztünk a fülhallgatókhoz, amely 45%-kal kisebb és 25%-kal vékonyabb, mint az első generációs QuietComfort® Earbuds fülhallgatók tokja. Ráadásul ez a továbbfejlesztett töltős hordtok három teljes feltöltést biztosít, szemben a korábban elérhető két töltéssel. A teljes csomag most akár 24 órányi lejátszási időt biztosít: a teljesen feltöltött QC Earbuds II fülhallgató akár hat óráig használható, majd a tokból történő többszöri feltöltéssel további 18 órán keresztül, így ezek a vezeték nélküli fülhallgatóink kínálják a leghosszabb akkumulátor-üzemidőt.

Bose QuietComfort Earbuds II fülhallgatót viselő nő

Kisebb tömeg, áramvonalasabb profil

A QC Earbuds II fülhallgató esetében nem csak a töltős hordtok méretét csökkentettük. Az új fülhallgató 30%-kal kisebb az első generációs QuietComfort® Earbuds fülhallgatónál, és úgy terveztük újra, hogy kevésbé álljon ki a fül síkjából. Az új, vékony kialakítás jobban illeszkedik a fül kontúrjaihoz, és megjelenése is elegánsabb. Kisebb méretének köszönhetően kevésbé van kitéve annak, hogy véletlenül nekiütődjön valaminek és kimozduljon, továbbá kényelmesebb viselni az ágyban fekve vagy a kanapén pihenve, mivel jobban illeszkedik a füléhez.

Szappankőszürke színű Bose QuietComfort Earbuds II fülhallgató

Jobb Bluetooth®

Mindenki ismeri a Bluetooth-os fülhallgatók szokásos problémáit, a bosszantó zavarokat és kieséseket, amelyek megszakítják a jelet. A QC Earbuds II fülhallgatóban a legfrissebb, 5.3-as Bluetooth-verzió gondoskodik a megbízható kapcsolatról.

A Bluetooth technológia új generációja erős, folyamatos kapcsolatot biztosít 9 méteres hatótávolságban. A csatornakiosztással kapcsolatos további fejlesztés csökkenti az interferenciát, amely egyébként megszakíthatná a kapcsolatot. A csatlakoztatott eszközöknek kevesebb adatok kell feldolgozniuk, ezáltal a rendszer energiatakarékosabb is. A Bluetooth 5.3 ezenfelül simább váltást tesz lehetővé az „alacsony igénybevételű” és a „nagy igénybevételű” funkciók között, így a teljesítmény csökkenése nélkül könnyebben válthat a zenéről a telefonhívásra.

Tripla fekete színű Bose QuietComfort Earbuds II fülhallgató

Élmény hallgatni

Akár zenét hallgat, akár dolgozik, a QC Earbuds II fülhallgató új szintre emeli a teljesítményt. Ugyanolyan jól fog szólni azedzéshez hallgatott zenéje, mint a virtuális megbeszélés a munkatársaival. Könnyen lehet, hogy éppen ez az öt újdonság lesz az, ami segít megvalósítani a céljait a sportpályán vagy az irodában.

A termékek rendelkezésre állása országonként eltérő lehet.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK