új termékeinket! ">Fedezze fel új termékeinket!
Üzletek

A BOSE BLUETOOTH® FEJHALLGATÓ SEGÍT, HOGY MÉG HATÉKONYABB LEHESSEN A MUNKÁBAN

Az egyterű irodák kiválóan alkalmasak az együttműködéshez és a figyelemeltereléshez

Az egyterű irodák kiválóan alkalmasak az együttműködéshez – és a figyelemeltereléshez.

Ha ezt a cikket olvassa, akkor valószínűleg nyitott irodában dolgozik. Valószínűleg úgy érzi, hogy semmit sem tud elvégezni, amíg Mike be nem fejezi ezt a hangos értékesítési hívást. Vagy amíg Ashley és Chris abba nem hagyják a kuncogást azon a sorozaton, amit mindketten néznek. Vagy amíg fél tucat egyéb dolog el nem tereli a figyelmét.

Míg az egyterű irodák előnyei világosak – az együttműködés, a bajtársiasság, az energia, és (ha szerencséje van,) a szoba túlsó végében lévő ablakból beszűrődő természetes fény – nos, az árnyoldalai is tisztán láthatóak. Egy a Journal of Environmental Psychologyban (Környezetpszichológiai Lap) megjelent 2018-as tanulmány szerint a kutatók megállapították, hogy a nyitott irodákban dolgozó alkalmazottakat zavarja a zaj, melybe a társaik beszélgetései is beletartoznak. Ez viszont az alkalmazottak stresszének növekedéséhez és az együttműködési képességüknek a csökkenéséhez vezetett. Tehát ha úgy érzi, hogy kerüli Mike-ot, Ashleyt és Christ a munkahelyén, akkor az valószínűleg úgy is van.

Természetesen a legtöbb emberhez hasonlóan Ön sem választhatja ki saját egyterű irodáját. De Ön dönthet arról, hogyan dolgozik benne. A munka elvégzésének kulcsa a folyamatos flow-élmény a megszakítások minimalizálásával, miközben egyik feladatról a másikra lép. Íme hogyan segíthet ebben a Bluetooth® funkcióval rendelkező Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgató Önnek.

Reggel legyen az első dolog az, hogy felveszi: ha fejhallgatót visel azzal azt jelzi, hogy próbál koncentrálni. A kedvenc lejátszási lista lejátszása minimálisra csökkenti a zajos környezet figyelemelterelő hatását (ha valóban koncentrálni szeretne, próbálkozzon olyan zeneszámokkal, melyeket már ismer és nem tartalmaznak éneklést). Bármit is hallgat, a Headphones 700 fejhallgató aktív hangszínszabályozási technológiája gazdag, magával ragadó élményt biztosít. Eközben a fejhallgató zajkioltó technológiája jól működik nyitott irodákban, mivel észleli az Önt körülvevő zajokat, és ellentétes elektronikus jelet bocsát ki, amely hatékonyan „kioltja” azokat.

Egyes megszakítások azonban elkerülhetetlenek. Ha azonban egy munkatárs odajön Önhöz, hogy beszéljen Önnel, ne pazarolja az időt arra, hogy levegye a Headphones 700 fejhallgatót – a zajkioltó funkció teljes mértékben állítható. A legmagasabb beállítás a legnagyobb mértékű csendet biztosítja, a legalacsonyabb lehetőség esetén pedig mindent hallhat, mintha nem is viselne fejhallgatót, így beállíthatja a munkahelyéhez leginkább megfelelő szintet. Gyors csevegéshez pedig a Beszélgetés mód szünetelteti az audiotartalom lejátszását és a zajkioltó funkciót – így tudathatja főnökével, hogy a projekttel minden rendben, majd onnan folytathatja, ahol abbahagyta.

Míg a Bose fejhallgatók arról híresek, hogy nagyszerű hangzást biztosítanak a zenéinek, a Headphones 700 fejhallgatók az Ön hangját is nagyszerűvé teszik. (Mely a beszédhangját jelenti. Ha énekelni kezd, akkor már magára marad.) Ha telefonhívást kell lebonyolítania, a fülre illeszkedő részekbe épített mikrofonok elválasztják a hangját az irodai háttérzajtól – például Ashley és Chris nevetésétől, – így az a személy, akivel beszélget, hangosan és tisztán hallja majd Önt (nem pedig őket).

A nyitott irodai kialakítás talán nem a legjobb a munkahelyi koncentrációhoz, de a megfelelő zajkioltó Bluetooth fejhallgatóval ismét megszeretheti a munkatársait, a munkáját, sőt még akár a nyitott irodát is.

BOSE NOISE CANCELLING HEADPHONES 700 ZAJKIOLTÓ FEJHALLGATÓ

Fel a fejjel. Szabad kéz.
Lenyűgöző hangok.

A Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgató mindent tud, amit Ön elvár tőle – és olyat is, amelyről nem hitte volna, hogy lehetséges. Úgy gondoljon rá, mint egy intelligens fejhallgatóra, amely figyelmét a világra irányítja a könnyen használható hangasszisztenssel.