Az egyterű irodák kiválóan alkalmasak az együttműködésre – de sajnos a figyelemelvonásra is

Hogyan segíthet a Bose Bluetooth® fejhallgató, hogy még hatékonyabb lehessen a munkában

Ha ezt a cikket a munkahelyén olvassa, akkor nagy valószínűséggel sok időt tölt egy nyitott irodában. És bár manapság talán távolabb ülünk egymástól, sok zaj, amit hallunk, úgy tűnik, nem marad elég távol. Ami azt jelenti, hogy talán úgy érzi, hogy semmit sem tud elvégezni, amíg Mike be nem fejezi ezt a hangos értékesítési hívást. Vagy amíg Ashley és Chris abba nem hagyják a kuncogást azon a sorozaton, amit mindketten néznek. Vagy amíg fél tucat egyéb dolog el nem tereli a figyelmét.

Míg az egyterű irodák előnyei világosak – az együttműködés, a bajtársiasság, az energia, és (ha szerencséje van,) a szoba túlsó végében lévő ablakból beszűrődő természetes fény – nos, az árnyoldalai is tisztán láthatóak. Egy, a Journal of Environmental Psychologyban (Környezetpszichológiai Lap) megjelent 2018-as tanulmány szerint a kutatók megállapították, hogy a nyitott irodákban dolgozó alkalmazottakat zavarja a zaj, amelybe a társaik beszélgetései is beletartoznak. Ez viszont az alkalmazottak stressz-szintjének növekedéséhez és az együttműködési képességük csökkenéséhez vezetett. Tehát ha úgy érzi, hogy kerüli Mike-ot, Ashleyt és Christ a munkahelyén, akkor az valószínűleg úgy is van.

Természetesen a legtöbb emberhez hasonlóan Ön sem választhatja ki saját egyterű irodáját. De dönthet arról, hogyan dolgozik benne. A munka elvégzésének kulcsa a folyamatos flow-élmény a megszakítások minimalizálásával, miközben egyik feladatról a másikra lép. Íme, hogyan segíthet ebben a Bluetooth funkcióval rendelkező Bose Noise Canceling fejhallgató 700,

Reggel legyen az első dolog az, hogy felveszi: ha fejhallgatót visel azzal azt jelzi, hogy próbál koncentrálni. A kedvenc lejátszási lista lejátszása minimálisra csökkenti a zajos környezet figyelemelterelő hatását (ha valóban koncentrálni szeretne, próbálkozzon olyan zeneszámokkal, melyeket már ismer és nem tartalmaznak éneklést). Bármit is hallgat, a fejhallgató 700 aktív hangszínszabályozási technológiája gazdag, magával ragadó élményt biztosít. Eközben a fejhallgató zajkioltó technológiája jól működik nyitott irodákban, mivel észleli az Önt körülvevő zajokat, és ellentétes elektronikus jelet bocsát ki, amely hatékonyan „kioltja” azokat. 

Egyes megszakítások azonban elkerülhetetlenek. Például amikor a főnöke az Ön véleményére kíváncsi. Vagy amikor egy munkatársa megkérdi, milyen kávét is hozzon magának. A kapkodás helyett, hogy levegye a fejhallgatót, csak kapcsolja át Beszélgetés üzemmódba. Elég egy egyszerű ujjmozdulat a fülpárnán, és máris átválthat a teljes zajkioltásról a teljes átláthatóságra. A lejátszott tartalom szünetelni fog, a zajkioltó funkció pedig a nullára áll. Ennek köszönhetően olyan tisztán fogja hallani a külvilág hangjait, minta nem is viselne fejhallgatót.

Míg a Bose fejhallgatók arról híresek, hogy nagyszerű hangzást biztosítanak a zenéinek, a fejhallgató 700 az Ön hangját is nagyszerűvé teszik. (Pontosítsunk: a beszédhangját. Énekléskor sajnos magára marad.) Ha telefonhívást kell lebonyolítania, a fülre illeszkedő részekbe épített mikrofonok elválasztják a hangját az irodai háttérzajtól – például Ashley és Chris nevetésétől, – így az a személy, akivel beszélget, hangosan és tisztán hallja majd Önt (nem pedig őket).

Ha komolyan veszi a hívásait, fontolja meg, hogy beszerez egy Bose Noise Canceling fejhallgató 700 UC-t. Úgy tervezték őket, hogy segítsenek hatékonyabban dolgozni, bárhol is kell dolgoznia (és manapság ki ne dolgozna szokatlan helyzetekben?). A Bose USB Link Bluetooth modullal együtt a fejhallgató 700 speciális változata kényelmes, előre beállított vezeték nélküli élményt nyújt a konferenciahívásokhoz. A fejhallgató és a modul együtt a Microsoft Teams tanúsítványával rendelkezik. A termékkombináció a Google Meet és a Zoom platformokon is megbízhatóan működik. Készüljön nyugodt szívvel a megbeszélésekre és az együttműködésre.

A legjobb az egészben, hogy a fejhallgató 700 csak egy a zajkioltó lehetőségek közül. A Bose számos fülhallgatót is kínál, köztük a valódi vezeték nélküli QuietComfort® fülhallgatókat. Miután rátalált a megfelelő zajkioltó Bluetooth-fejhallgatóra, visszatérhet a közegbe, s talán a munkatársait, a munkáját, sőt, még a nyitott irodáját is jobban fogja értékelni.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  Már kiválasztotta a maximális számú (4) összehasonlítható terméket.   Elérte a termékek maximális számát (4)   Csak hasonló termékeket hasonlíthat össze.   Csak hasonló termékeket lehet összehasonlítani.
(0)
Válassza ki az összehasonlítandó 2–4 terméket

Kapcsolódó történetek

Vásárlási tippek zajkioltó fejhallgatókhoz
Dolgozzon otthonról, mint a főnök

Milyenek a munkához tervezett fejhallgatók?

A munkahelyi fejhallgatók olyan fejhallgatók, amelyeket úgy terveztek, hogy a kiváló minőségű hangzás és a zajkioltó technológia segítségével javítsák a munka közbeni koncentrációt és termelékenységet.

Milyen jellemzőket kell figyelni a munkához tervezett fejhallgatók esetén?

A munkahelyi fejhallgatók kiválasztásakor olyan jellemzőket érdemes keresni, mint a zajkioltás, a kényelem, a tartósság és a hosszú akkumulátor-üzemidő.

Miként lehetnek hasznosak a zajkioltó fejhallgatók a munka és a konferenciahívások során?

A Bose zajkioltó fejhallgatók és fülhallgatók nagyszerűen használhatók a konferenciahívásokhoz és más munkahelyi feladatokhoz, mivel kényelmesek és tartósak, ráadásul képesek kiszűrni a zajokat is. E jellemzőknek köszönhetően megkönnyítik a feladatokra való összpontosítást, és órákig viselhetők, kényelmetlen érzés nélkül.

Léteznek vezeték nélküli zajkioltó fejhallgatók a munkához?

Igen. A Bose zajkioltó fejhallgatók vezeték nélküli megoldással üzemelnek, a Bluetooth-csatlakozás kényelmével.

A zajkioltó fejhallgatók használhatók utazás során?

Igen. A munkához tervezett zajkioltó fejhallgatók gyakran ideális választást képviselnek az utazás során, mivel képesek kizárni a repülőgép vagy a vonat motorjának hangját.

Honnan tudhatom, hogy egy munkához tervezett zajkioltó fejhallgató jó választás-e a számomra?

Ha zajos környezetben dolgozik, és koncentrálnia kell, egy munkához tervezett zajkioltó fejhallgató jó megoldás lehet a zavaró tényezők csökkentésére és a termelékenység javítására.