A LEGIDEÁLISABB KÜLTÉRI VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSUGÁRZÓK BÁRMELY KÜLTÉRI KALANDHOZ

Akár a vadon tapasztalt kalandora, akár hatalmas partiarc, a hordozható Bluetooth® hangsugárzóval minden igényt kielégíthet.

Csodás időben élvezze a szabadban töltött órákat. A grillsütőn perzselődő burgerek illata, a hegycsúcsról nyíló kilátás, a romantikus piknik közben arcát simogató napsugarak – ezek a pillanatok ugyanilyen érzelmes háttérzenét érdemelnek. Lehet, hogy Ön az erdei ösvények tapasztalt kalandora, vagy a kerti sütögetések elismert bajnoka, a Bose viszont biztosan a legjobb hordozható vezeték nélküli hangsugárzót nyújtja szabadtéri időtöltéséhez.

Bose Portable Smart Speaker hordozható intelligens hangsugárzó egy kültéri asztalon

BOSE PORTABLE SMART SPEAKER HORDOZHATÓ INTELLIGENS HANGSUGÁRZÓ

Tökéletes a kerti sütögetésekhez

Nincs is jobb annál, mint amikor beizzítja a grillsütőt, és körülveszi magát a legközelebbi barátaival. A szomszédság legjobb házigazdájaként sok szerepnek meg kell felelnie: Ön a grillmester, Ön felel a dekorációért, és persze Ön a DJ is. Olyan hangsugárzóra van hát szüksége, amellyel mindegyik szerepkört méltón képviselheti. A Bose Portable Smart Speaker hordozható intelligens hangsugárzó egyetlen termékben ötvözi a vezeték nélküli otthoni hangsugárzó, a hordozható Bluetooth® hangsugárzó és a hangvezérelt hangsugárzó teljesítményét és sokoldalúságát. A kerti parti még soha nem szólt ilyen jól.

SoundLink Revolve+ Bluetooth hangsugárzó egy asztalon

SOUNDLINK REVOLVE+ II BLUETOOTH®-HANGSUGÁRZÓ

Ideális romantikus randikhoz

Nincs is annál romantikusabb, mint amikor piknikkosarat és plédet ragadva egy romantikus randira hívja kedvesét. Mielőtt kosárral a kézben kilép az ajtón, ragadja meg a Revolve+ II fogantyúját is! A nagy teljesítményű, 360°-os hangzású, kültéri, vezeték nélküli hangsugárzó nyári dallamokat duruzsol a piknik mellé, akár 17 órás akkumulátor-üzemidejével pedig egész nap számíthat rá. Piknik közben előfordulhat némi felfordulás vagy apró baleset, így ha izgalmában véletlenül kiönti azt a bizonyos második pohár bort, lefröcskölve a hangsugárzót, cseppet se aggódjon – a Revolve+ II vízálló, és pár csepp nem fogja tönkretenni a hangulatot.

SoundLink Micro Bluetooth hangsugárzó egy kerékpár kormányához illesztve

SOUNDLINK MICRO BLUETOOTH HANGSUGÁRZÓ

A biciklis legjobb társa

Minden edzés vége felé elérkezik egy olyan pillanat, amikor a láb mintha ólomból lenne, a szív majd kiugrik a helyéről, a tüdők pedig levegőért kapkodnak. Ilyenkor mindenkinek jól jön egy kis extra motiváció – például a tökéletes lejátszási listával. Akár terepen, hegyekben vagy közúton kerékpározik, ez az apró, de annál hangosabb kültéri hangsugárzó tökéletesen megfelel igényeinek. A SoundLink Micro hátizsákra és kormányra illeszthető, így könnyű, vezeték nélküli és kiváló minőségű hangzást nyújt kerékpározás közben. Ön nem hagyja, hogy egy kis eső útját állja, és ez igaz a zenére is. Szilikongumi bevonatának köszönhetően ez a vízálló hordozható hangsugárzó ellenáll a megpróbáltatásoknak, és ami még fontosabb, vezető szerepet adhat Önnek a csapatban.

Polar White fehér SoundLink Color Bluetooth Speaker II hangsugárzó egy asztalon

SOUNDLINK COLOR BLUETOOTH HANGSUGÁRZÓ II

Napsugaras hang

Amikor a tengerpartra megyünk, az alapvető dolgokat rakjuk a táskába: napvédő krémet, fürdőlepedőt és tökéletes könyvet. A SoundLink Color Bluetooth hangsugárzó II lesz a következő dolog, ami nélkül nem indul el: ellenáll a homoknak, és elrepíti Önt a képeslapok és álmai tengerparti világába. A kültéri hangsugárzó súlya kevesebb, mint egy nedves törölközőé, és az akár 8 órányi lejátszási időt biztosító, tölthető lítium-ion akkumulátornak köszönhetően egész nap kitart. Cseppállóságának és a hullámok hangjához hasonlóan tiszta hangminőségének köszönhetően a SoundLink Color II hamarosan elengedhetetlen társává válik a tengerparti pihenésnél.

S1 Pro rendszer az asztalon egy kerti parti során

S1 PRO RENDSZER

A kerti parti sztárja

Az évszakokat azok az emlékek határozzák meg, amelyeket létrehozunk. A gyerekek iskolakezdése előtti nyárbúcsúztatók, a kertekben tartott legszebb esküvők, és a családi összejövetelek, ahol mindenki ugyanolyan neon színű pólót visel. A szeretteinkkel tartott nagy összejövetelek olyan események, amelyekre az évek során szívesen emlékezünk vissza. Az S1 Pro rendszer a legnagyobb és legerőteljesebb, telepről üzemeltethető Bluetooth® hangsugárzó, amely bármely nagyobb kültéri eseményhez illik. Beszéljen tisztán a jack csatlakozóval ellátott mikrofonnal, bizonyítsa be a vezeték nélküli Bluetooth hanglejátszással, hogy a családban nincs Önnél jobb DJ, vagy hagyja, hogy a szomszédokból összeállt banda bemutassa, mit tud. Ez a hordozható hangsugárzó gondoskodik arról, hogy minden esemény profinak és kiváló minőségűnek hasson.

Az élet kiszámíthatatlan

Ha bulit tart vagy egy szabadtéri kalandra készül, elromolhat az idő, vagy beállíthat az az unokatestvér, akit nem hívott meg. A hordozható Bose vezeték nélküli hangsugárzókkal azonban biztos lehet benne, hogy a kisebb fennakadás ellenére nem romlik el a hangulat.