Greta Bouley

Greta Bouley

jogtanácsos és vállalati titkár

Greta Bouley a Bose jogtanácsosa és vállalati titkára. Jogi és üzleti kérdések széles körében látja el tanácsokkal a felső vezetőket és az igazgatótanácsot. Emellett ő vezeti a Bose globális tevékenységének összes jogi vonatkozásáért felelős jogászcsapatot, amely többek között a vállalati joggal, a bírósági eljárásokkal, a szellemi tulajdonnal, a jogszabályoknak való megfeleléssel, a foglalkoztatással és az ingatlanokkal foglalkozik.

Greta az Autóipari rendszerek részlegen kezdte el pályafutását a Bose vállalatnál, és jogi tanácsokat adott a szerte a világban működő járműgyártókkal való beszállítói kapcsolatok terén. Nagyszerű élményként élte meg, amikor tudomására jutott, mennyi ügyfelet nyűgöz le nap mint nap a hihetetlen hangzás az autójában.

Greta 2003-ban csatlakozott a Bose jogi osztályához. Tanácsokkal látta el a vállalaton belüli összes üzletcsoportot, támogatta az üzleti műveletek kialakítását és nemzetközi kiterjesztését, emellett speciális vállalatirányítási szakértelemmel rendelkezik. A Bose előtt a bostoni WilmerHale irodánál folytatott magánpraxist a vállalati jog területén. 

A Bostoni Egyetem jogi karán szerzett jogi diplomát. Az alapképzést a Tuft Egyetemen végezte el.