Hau Thai-Tang

Hau Thai-Tang

igazgató

Hau Thai-Tang 2023 júniusában csatlakozott a Bose igazgatótanácsához. A Ford Motor Company-nál eltöltött 34 éves karrierje után széleskörű tapasztalattal rendelkezik az autóiparban. 2022-es nyugdíjba vonulása előtt Hau több kulcsfontosságú stratégiai pozíciót töltött be a Fordnál, többek között az ikonikus Mustang sportkocsi főmérnökeként és az IndyCar versenymérnökeként.

Hau szereti használni a QuietComfort 45 Headphones fejhallgatót a ház körül és útközben is, hogy zenét, podcastokat és hangoskönyveket hallgasson. A kiváló zajkioltó hatás, a hosszú akkumulátor-üzemidő és a figyelemre méltó kényelem kombinációja ideális kiegészítővé teszi a fejhallgatót.

A Ford ipari platformért felelős vezetőjeként Hau a globális kutatási és fejlett mérnöki, termékfejlesztési, tervezési, gyártástechnológiai, beszerzési és ellátásilánc-csapatokat vezette, hogy a digitálisan összekapcsolt belsőégésű és akkumulátoros-elektromos járművek iparágvezető portfólióját hozza létre.

A Bose mellett Hau a BorgWarner autóipari beszállító vállalat igazgatótanácsának is tagja.

Hau MBA diplomát szerzett a Michigani Egyetem Stephen M. Ross Üzleti Iskolájában. A Carnegie Mellon Egyetemen szerzett gépészmérnöki diplomát.