Jim Scammon

Jim Scammon

elnök és vezérigazgató

A Bose Corporation elnökeként és vezérigazgatójaként Jim Scammon felel az egész vállalat működéséért. 2020 óta tölti be ezt a tisztséget, előtte hét éven át volt a vállalat pénzügyi igazgatója. 

Jim azt szereti leginkább a munkájában, amikor elképesztő új technológiák születésének lehet tanúja a vállalat laboratóriumaiban, majd láthatja, hogy ezek az innovációk hihetetlen élményben részesítik a Bose termékeket nap mint nap használó ügyfeleket.

Jim három éven át dolgozott az ázsiai csendes-óceáni térség piacának alelnökeként, és ezt az időszakot pozitív növekedés és üzleti terjeszkedés jellemezte a térségben. A Bose vállalatnál szerzett több mint 30 éves pályafutása során számos vezetői tisztséget betöltött a marketing, a műveletek, az értékesítés és a pénzügyek területén, elősegítve új üzletágak és piacok kialakulását és növekedését.

Jim a Babson Egyetem Olin Üzleti Iskolájának MBA-képesítésével rendelkezik. Emellett üzleti közgazdaságtant tanult a Merrimack Egyetemen, ahol tagja az iskola kuratóriumának.