John Brosnahan, CFA

John Brosnahan, CFA

pénzügyi igazgató

John Brosnahan a vállalat pénzügyi igazgatója. Egy olyan globális szervezet élén áll, amely a vállalat önfinanszírozású növekedésére és hosszú távú életképességének fenntartására összpontosít. Ő felel a vállalat pénzügyi, adminisztratív és kockázatkezelési műveleteiért. Ezek közé tartozik a műveleti és pénzügyi stratégia kidolgozása, a folyamatos nyomon követés, a jelentéstétel, valamint a vállalat pénzügyi eredményeinek jelentéséhez szükséges ellenőrzések és a vállalati vagyon védelme.

John azóta élvezi a Bose autóipari hangrendszereinek előnyeit, mióta vásárolt egy Bose hangrendszerrel ellátott 1994-es Nissan Maximát. A Maximában töltött első percekben a Soundgarden 1994-es „Superunknown” című CD-jét hallgatta.

John 1998-ban pénzügyi elemzőként került a Bose vállalathoz. Vállalati pályafutása során dolgozott a vállalati pénzügyi tervezés és elemzés igazgatójaként, az ázsiai csendes-óceáni térségbeli üzleti kezdeményezések igazgatójaként, és emellett több felső vezetői pozíciót is betöltött, mielőtt 2019-ben alelnökké, majd 2020-ban pénzügyi igazgatóvá nevezték volna ki.

John a Suffolki Egyetemen szerzett alap- és mesterdiplomát, jelenleg az intézmény posztgraduális pénzügyi programját gondozó tanács tagja, egyetemi tanácsadó és vendégelőadó.