Laura Cooley Johnson

Laura Cooley Johnson

emberekért felelős igazgató

Laura Cooley Johnson a Bose emberekért felelős igazgatója. Ő felügyeli a vállalat humán erőforrással kapcsolatos globális működését, beleértve a tehetségtoborzást, a tehetséggondozást, a sokszínűséget, az esélyegyenlőséget, a befogadást, az összetartozást és a belső kommunikációt.

Laurának kellemes emlékei kötődnek a Wave rádióhoz, amely a legelső általa vásárolt Bose termék volt. Amikor még nem rendelkezett komplett otthoni sztereó rendszerrel, a Wave rádiónak köszönhetően szóltak nagyszerűen a CD-i.

Laura 2022-ben, több mint 20 éves tapasztalattal csatlakozott a Bose vállalathoz. Korábban a Massachusetts állambeli Framinghamben, a TJX Companies kötelékében dolgozott vállalati HR vezető alelnökeként. A TJX-nél egy HR-szakemberekből álló csapatot vezetett, amely számos vállalati feladatkört támogatott az Egyesült Államokban és azon kívül. A TJX előtt a Henkel észak-amerikai HR-részlegét vezette. Emellett a General Mills Europe HR-igazgatói tisztségét is betöltötte. Laura a Harvard Student Agencies (HSA) alumni tanácsának alelnöke, a HSA alá tartozó The Harvard Shop igazgatótanácsának tagja, valamint a massachusettsi Concordban található Fenn School kuratóriumának tagja.

A Harvardon szerzett alapdiplomát német nyelv és irodalom szakon, a Cornell Egyetemen Johnson School iskolájában pedig MBA-képesítést.