Laurie Yoler

Laurie Yoler

igazgató

Laurie Yoler 2018 óta a Bose igazgatótanácsának tagja. Tapasztalt igazgató, kockázatitőke-befektető és stratéga. Szakértő tanácsot ad vállalatoknak és alapítóknak olyan forradalmi technológiák kidolgozásában és méretezésében, mint a mesterséges intelligencia, a kiberbiztonság, az automatizálás és a logisztika. 2013 és 2016 között a Qualcomm Labs elnökeként és a Qualcomm vezető üzletfejlesztési alelnökeként dolgozott. Azelőtt a GrowthPoint Technology Partners alapító ügyvezető igazgatója volt.

Szeret Bose Frames napszemüveget viselve podcastokat és hangoskönyvet hallgatni, miközben kerékpározik, túrázik és túraútvonalakat jelöl ki. A Frames nyitott kialakítása segít Laurie-nak kapcsolatban maradni a környezettel, miközben különféle tartalmakat hallgat.

Laurie emellett olyan ipari innovátorok igazgatótanácsának tagja, mint a Tesla és az autóipari mobilitással foglalkozó Zoox.

Laurie a Washingtoni Állami Egyetemen szerzett bölcsészettudományi alapdiplomát igazgatási információs rendszerek szakon. Rendszeres vendégelőadó a Stanford Egyetem mérnöki, jogi és üzleti karán.