Lila Snyder

Lila Snyder

vezérigazgató

Lila Snyder, a Bose Corporation vezérigazgatója felügyeli a vállalat szórakoztató elektronikai és autóipari részlegének, valamint a kapcsolódó üzletágaknak minden területét. Lila a Bose igazgatótanácsának is tagja.

Lila akkor ismerkedett meg a Bose-hangzással, amikor egyetemi évei alatt egy ikonikus Wave rádiót vásárolt magának a félretett pénzéből, hogy zenével töltse meg kis lakását.

Mielőtt 2020-ban a Bose vállalathoz csatlakozott volna, a Pitney Bowes Inc. ügyvezető alelnökeként tevékenykedett, és a vállalat kereskedelmi szolgáltatási részlegéért felelt. Ezt megelőzően a McKinsey & Company partnereként 15 éven át tanácsokkal látta el az ügyfeleket a technológiai, média- és kommunikációs ágazatban. Emellett a PulteGroup Inc. házépítő vállalat igazgatótanácsának és a Miami Egyetem alumni igazgatótanácsának is tagja. Ezenkívül szerepet vállal az MIT mérnöki karának dékáni tanácsadó testületében és az MIT Corporation látogató bizottságában a gépészmérnöki karon.

Lila a Massachusettsi Műszaki Egyetemen szerzett gépészmérnöki mesterdiplomát és doktori végzettséget, a gépészmérnöki alapképzést pedig a Miami Egyetemen végezte el.