Nick Smith

Nick Smith

vezető alelnök, stratégia és üzletfejlesztés

Nick Smith a Bose stratégiai és üzletfejlesztési vezető alelnöke. Ő felel a vállalaton belüli stratégia kidolgozásáért és alkalmazásáért, a vállalati partnerkapcsolatok előmozdításáért, az üzletfejlesztésért, egy technológiai licencelési üzletág, a dizájngondolkodási gyakorlat, valamint egy kiválósági és speciális adatstratégiai adatközpont megtervezéséért és kiépítéséért.

Nick kedvenc terméke a Bose QuietComfort® fülhallgató, amelyet nap mint nap használ, mert gond nélkül tud váltani vele a zenehallgatásról a telefonhívásokra vagy megbeszélésekre, miközben egy percre sem kell lemondania a páratlan hangminőségről és a zajkioltásról. 

Mielőtt 2021-ben a Bose vállalathoz csatlakozott volna, a Pitney Bowes Inc. globális e-kereskedelmi részlegének fő stratégiai és műveleti tisztviselője volt. Ő felügyelte az új műveleti platformok, partnerprogramok és logisztikai hálózatok létrehozását, amely nagyobb bevételt hozott a vállalatnak. Emellett fúziókat és felvásárlásokat, fúzió utáni integrációkat, valamint együttműködésen alapuló innovációs programokat is levezényelt.

A Connecticuti Egyetem Üzleti iskolájában szerzett MBA-képesítést, a Purdue Egyetemen pedig vegyészmérnöki alapdiplomát.