Nick Smith

Nick Smith

vezető alelnök, stratégia, üzletfejlesztés és technológiai infrastruktúra

Nick Smith a Bose stratégiai, üzletfejlesztési és technológiai infrastruktúra vezető alelnöke. Ő felel a vállalaton belüli stratégia kidolgozásáért és alkalmazásáért, a vállalati partnerkapcsolatok előmozdításáért, az üzletfejlesztésért, a feltörekvő technológiák licencelésével foglalkozó üzletág, a tervezési gondolkodással foglalkozó gyakorlat, valamint a kiválósági adatközpont és a fejlett adatstratégia létrehozásáért és kiépítéséért. Ő felügyeli a Bose információtechnológiai tevékenységét is.

Nick kedvenc terméke a Bose QuietComfort Earbuds fülhallgató, amelyet nap mint nap használ, mert gond nélkül tud váltani vele a zenehallgatásról a telefonhívásokra vagy megbeszélésekre, miközben egy percre sem kell lemondania a páratlan hangminőségről és a zajkioltó hatásról.

Mielőtt 2021-ben a Bose vállalathoz csatlakozott volna, a Pitney Bowes Inc. globális e-kereskedelmi részlegének felelős stratégiai és üzemeltetési vezetője volt. Ő felügyelte az új működési platformok, partnerségi programok és logisztikai hálózatok létrehozását, amely nagyobb bevételt hozott a vállalatnak. Emellett fúziókat és felvásárlásokat, fúzió utáni integrációkat, valamint együttműködésen alapuló innovációs programokat is levezényelt.

Nick a Connecticuti Egyetem Üzleti iskolájában szerzett MBA diplomát, a Purdue Egyetemen pedig vegyészmérnöki alapdiplomát.