Rashaan Josey

Rashaan Josey

vezető alelnök, autóipar

Rashaan Josey a Bose vezető alelnöke, aki a vállalat autóipari üzletágát vezeti. Szerepkörében Rashaan egy olyan globális szervezetet irányít, amely világszínvonalú hangrendszerekkel és -technológiákkal lát el több mint 20 autóipari márkát szerte a világon, hogy emlékezetes autón belüli hangélményt nyújtson évi több millió fogyasztónak.

Rashaan gyakran utazik világszerte, és a Bose QuietComfort 45 zajkioltó fejhallgató állandó és megbízható társa minden utazáson.

Mielőtt 2023-ban vezető alelnök lett, Rashaan a Bose Automotive globális értékesítési és marketing vezetője volt. A Bose-hoz való 2015-ös csatlakozása óta különféle vezetői pozíciókban szerzett tapasztalatot. Rashaan korábbi tapasztalatai között termékmenedzsment, szoftverfejlesztés és különféle értékesítési pozíciók szerepelnek mind az autóipar, mind a fogyasztói elektronikai ipar területén.

Rashaan villamosmérnöki mesterdiplomáját a Michigani Egyetemen, alapdiplomáját pedig a Pennsylvaniai Egyetemen szerezte, és a Stanford University Graduate School of Business vezetői képesítésével rendelkezik.