Raza Haider

Raza Haider

termékigazgató

Raza Haider 2022-ben csatlakozott a Bose vállalathoz a vállalat első termékigazgatójaként. Ő felel a Bose termékek megjelenésének ütemezéséért és azért, hogy ügyfeleinknek mindig csodás és varázslatos élményben legyen részük. Raza több évtizedes vezetői tapasztalattal rendelkezik az olyan termékek létrehozása terén, amelyek változást hoznak az emberek életébe.

Raza egyik legemlékezetesebb Bose élménye, amikor az American Airlines egyik járatán ülve az eredeti QuietComfort zajkioltó fejhallgató bekapcsoló gombját kapcsolgatta, és gyermeki rácsodálkozást váltott ki belőle a termék varázsereje.

A Bose előtt Raza a Dell Technologies vezető alelnöke volt, és számos termékfejlesztési csoportot vezetett, végül a Dell globális fogyasztói Számítógép- és ügyfélperiféria üzletágának ügyvezető igazgatójává nevezték ki. Emellett hét évet töltött a McKinsey & Company vállalatnál, ahol a technológiai, média- és kommunikációs ágazatban tevékenykedő ügyfeleknek adott tanácsokat. Raza aktív üzleti angyala és mentora a texasi Austinban lévő üzleti inkubátorházak startupjainak.

Raza az Ohiói Wesleyan Egyetem közgazdasági és pszichológiai alapképzését végezte el.