Elkötelezettség a biztonság iránt

Biztonságosra tervezve

A Bose ugyanolyan módon kezeli a termékbiztonságot, mint más technológiákat és termékeket – mindig törekszik a fejlesztésre és az innovációra.

A mi biztonsággal kapcsolatos megközelítésünk

A Bose bevezetett egy olyan termékbiztonsági keretrendszert, amely magában foglalja a termékek proaktív monitorozását a biztonsági hibák tekintetében. Ahol csak lehetséges, a Bose megfelelő intézkedések tervezésével és megvalósításával elhárítja a potenciális sebezhetőségeket, még mielőtt azok kihasználhatók lennének.

A biztonsági problémák előrejelzésére szolgáló belső eljárásaink és szabályzatunk jól demonstrálja a biztonság proaktív megközelítését. A potenciális fenyegetések és sebezhetőségek előtt járva képesek vagyunk csökkenteni a biztonsági rések kockázatát, és minimalizálni az ügyfeleinkre gyakorolt hatást.

Ezekkel a proaktív intézkedésekkel és egy robusztus termékbiztonsági keretrendszer létrehozásával a Bose demonstrálja szilárd elkötelezettségét ügyfeleink adatainak védelme és termékeink megbízhatóságának biztosítása iránt.

Elkötelezett csapat

A Bose elkötelezett szakemberekből álló csapata kizárólag a termékbiztonságra összpontosít. A csapat többek között azonosítja a követelményeket, forráskód-elemzést végez, és mérlegeli az ellátási láncot fenyegető veszélyeket is.

Sebezhetőség bejelentése

A Bose Termékbiztonsági incidens válaszcsapat (Product Security Incident Response Team, PSIRT) elkötelezett a Bose termékekben talált biztonsági sebezhetőségek gyors elhárítása iránt. Ha úgy véli, hogy potenciális biztonsági rést fedezett fel, kérjük, lépjen kapcsolatba a PSIRT-vel. A Bose rendkívül érzékenynek tekinti a sebezhetőséggel kapcsolatos információkat, és erősen ajánlja, hogy a PSIRT-nek küldött minden biztonsági sebezhetőségi jelentést a PSIRT PGP/GPG kulcsával titkosítva küldjenek el.

PGP/GPG kulcs: