A hang hatalom.

Vezérelveink

Mindennap ezen időtálló elveket tartjuk szem előtt, legyen szó kisebb vagy nagyobb döntések meghozataláról.

Növekedés ikon

Növekedés

amelynek köszönhetően több ügyfél élvezheti a technológiánk nyújtotta előnyöket, és amellyel lehetőséget biztosítunk az alkalmazottainknak.

Csapat ikon

Csapatmunka és együttműködés

melyek legjobb embereinket maradásra, másokat pedig a hozzánk történő csatlakozásra ösztönöznek.

Emberek ikon

Pénzügyi életképesség

az üzleti életben, a saját finanszírozású kutatásaink, az innováció és a növekedés hosszú távon történő támogatása érdekében.

Juttatások ikon

Innováció és technológia

melyek kézzel fogható előnyökkel járnak az ügyfelek számára.

Alapvető értékeink

Hogyan egyesít bennünket a Bose-nál a törekvésünk az iránt, hogy hangzást érjünk el

Azon jellemzők és tulajdonságok, amelyeket minden egyes alkalmazottunktól elvárunk, és amelyek egyben a Bose kultúrájának alapjait képezik.

A Bose-nál szenvedélyünk a jobb dolgok létrehozása. A legmagasabb szintű tudományos érdeklődést és találékonyságot alkalmazzuk az új elképzelések felfedezéséhez és az új termékek kifejlesztéséhez. Informatív, egyedi és örömteli élményeket teremtünk ügyfeleink számára. Olyan környezet kialakítására törekszünk, amely a tökéletesség elérésére és emberi lehetőségeink maximális kihasználására ösztönöz minket.

Tisztességesen végezzük munkánkat.

Törekednünk kell arra, hogy az ügyfeleinkkel, a beszállítóinkkal és az egymással való kapcsolatunk tükrözze a lehető legmagasabb szintű üzleti etika iránti elkötelezettségünket. Az egyéni tisztesség és az egymás iránti tisztelet által, hírnevünk építése mellett képesnek kell lennünk arra, hogy elnyerjük mások támogatását és bizalmát. A Bose elvárja alkalmazottaitól, hogy minden üzleti helyzetben nyitottak és őszinték legyenek, és a vállalat értékei szerint cselekedjenek.

Minden tettünket a tökéletességre való törekvés motiválja.

A kiválóság az életmódunk. Mindig is szerves része volt a munkánknak. Elvárjuk a termékeinktől, alkalmazottainktól, gyakorlatainktól és vezetőségünktől, hogy a kiválóság példaképei legyenek. A fejlődés érdekében folytonos kihívások elé állítjuk magunkat és másokat.

Munkánk minden terén az innovációt helyezzük előtérbe.

Kutatunk, újítunk és feltalálunk – ez a hozzáállás jellemzi vállalatunk tevékenységének lényegét. Sikerünk az új módszerek és a nem mindennapi ötletek felfedezésében rejlik. Az innovációnak a vállalat munkájának minden terén jelen kell lennie. Olyan környezetet kialakítására kell törekednünk, amely ösztönzőleg hat képzelőerőnk és képességeink szabadon engedésére, és kellő szabadságot ad ötleteink megvalósítására.

Szenvedélyt érzünk az iránt, amit teszünk, és amit a Bose képvisel.

A magunk számára célul kitűzött kiváló teljesítményt és innovációt a munkánk iránti szenvedélyünk és lelkesedésünk teszi lehetővé. Úgy véljük, hogy az emberek, akik összpontosítanak, belülről motiváltak és energiától duzzadnak attól, amit tesznek, továbbadják ezt a lelkesedést másoknak is. Hatalmas előnyöket jelentenek számunkra azok, akik kiállnak az ötleteikért, valamint a vezetők, akik arra ösztönöznek, hogy magasabbra helyezzük a lécet.

Tisztelettel bánunk mindenkivel.

A kölcsönös tisztelet és bizalom az alapja a hatékony munkakapcsolatoknak. Tudjuk, hogy az egymással való és a csoportok közötti sikeres együttműködés létfontosságú a siker eléréshez. Ez azt jelenti, hogy mindannyiunknak nyíltan kell kommunikálnia, értékelnie kell az eltérő véleményeket, valamint tisztességesen és tisztelettel kell kezelnie másokat.

Közösen értéket teremtünk ügyfeleink számára.

Összhangban kell dolgoznunk kollégáinkkal annak érdekében, hogy biztosítsuk, minden hozzájárulás értéket teremt az ügyfél számára. Figyelembe vesszük ügyfeleink szemszögét, és mindig megpróbáljuk megérteni az igényeiket. Olyan időtálló minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítunk, amelyek gyakran nem várt módon okoznak örömet.