Sound is Power

Vezérelveink

Mindennap ezen időtálló elveket tartjuk szem előtt, legyen szó kisebb vagy nagyobb döntések meghozataláról.

Növekedés ikon

Növekedés

amelynek köszönhetően több ügyfél élvezheti a technológiánk nyújtotta előnyöket, és munkatársaink több lehetőséghez juthatnak.

Csapat ikon

Csapatmunka és együttműködés

melyek legjobb embereinket maradásra, másokat pedig a hozzánk történő csatlakozásra ösztönöznek.

Emberek ikon

Pénzügyi életképesség

az üzleti életben, hogy saját magunk tudjuk finanszírozni az kutatást, az innovációt és a növekedést hosszú távon is.

Előnyök ikon

Innováció és technológia

melyek kézzel fogható előnyökkel járnak az ügyfelek számára.

Alapvető értékeink

Hogyan egyesíti a Bose csapatát a jobb hangzás iránti törekvésünk

Azon jellemzők és tulajdonságok, amelyeket minden egyes munkatársunktól elvárunk, és amelyek egyben a Bose kultúrájának alapjait képezik.

A Bose-nál szenvedélyünk a jobb dolgok létrehozása. A legmagasabb szintű tudományos érdeklődést és találékonyságot állítjuk az új elgondolások felfedezésének és az új termékek kifejlesztésének szolgálatába. Informatív, egyedi és örömteli élményeket teremtünk ügyfeleink számára. Olyan környezet kialakítására törekszünk, amely a tökéletesség elérésére és emberi lehetőségeink maximális kihasználására ösztönöz minket.

Üzleti tevékenységünket feddhetetlenül végezzük.

Ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal és egymással való kapcsolatunk terén az üzleti etika legszigorúbb mércéjének kell megfelelnünk. Az egyéni feddhetetlenség és tisztelet útján kell elnyernünk mások támogatását és bizalmát, és megalapoznunk hírnevünket. A Bose munkatársaktól elvárjuk, hogy minden üzleti helyzetben nyíltak és őszinték legyenek, és következetesen a vállalatként vallott értékeinkkel összhangban cselekedjenek.

Minden cselekedetünkkel a kiválóságra törekszünk.

A kiválóság az életmódunk. Mindig is szerves része volt az üzleti tevékenységünknek. Elvárjuk a termékeinktől, munkatársainktól, gyakorlatainktól és vezetőségünktől, hogy a kiválóság példaképei legyenek. A fejlődés érdekében folyamatosan kihívások elé állítjuk magunkat és egymást.

Munkánk minden vonatkozásában az innovációt ösztönözzük.

Kutatunk, újítunk és feltalálunk – ezek alkotják vállalatunk lényegét. Sikerünk az új módszerek és a nem mindennapi ötletek felfedezéséből ered. Az innovációt a teljes vállalaton belül, munkánk minden vonatkozásában ösztönözni kell. Olyan környezetet kialakítására kell törekednünk, amely ösztönzőleg hat képzelőerőnk és képességeink szabadon engedésére, és kellő szabadságot ad ötleteink megvalósítására. És a hír igaz – büszkék vagyunk arra, hogy a Fast Company a 2024-es év leginnovatívabb vállalatai közé sorolt minket.

Szenvedélyünk az, amit teszünk, és amit a Bose képvisel.

A magunk elé célul kitűzött kiváló teljesítmény és innováció elérését a munkánk iránti szenvedélyünk és lelkesedésünk teszi lehetővé. Hiszünk benne, hogy azok az emberek, akik egy célra összpontosítanak, belülről motiváltak és felvillanyozza őket az, amit tesznek, továbbadják ezt a lelkesedést másoknak is. Hatalmas előnyt jelentenek számunkra azok, akik ötleteik megvalósításának élére állnak, valamint azok a vezetők, akik arra ösztönöznek, hogy magasabbra helyezzük a lécet.

Tisztelettel bánunk másokkal.

A hatékony munkakapcsolatok alapja a kölcsönös tisztelet és bizalom. Tudatában vagyunk annak, hogy az egymással való és a csoportok közötti sikeres együttműködés kulcsfontosságú a sikerünk szempontjából. Ez azt jelenti, hogy mindannyiunknak nyíltan kell kommunikálnia, értékelnie kell az eltérő véleményeket, valamint tisztességesen és tisztelettel kell kezelnie másokat.

Közösen értéket teremtünk ügyfeleink számára.

Kollégáinkkal összhangban kell dolgoznunk annak biztosításán, hogy minden hozzájárulásunk értéket teremtsen az ügyfél számára. Ügyfeleink szemszögéből nézzük a világot, és mindig megpróbáljuk megérteni az igényeiket. Olyan időtálló minőségű termékeket és szolgáltatásokat alkotunk, amelyek váratlan módokon okoznak kellemes meglepetést nekik.