Értékek

Irányelvek

Ezen időtálló elveket tartjuk szem előtt minden nap, kisebb és nagyobb döntéseink meghozatala esetén egyaránt.

Innováció és technológia
melyek kézzel fogható előnyökkel járnak az ügyfelek számára.

Csapatmunka és együttműködés
melyek legjobb embereinket maradásra, másokat pedig a hozzánk történő csatlakozásra ösztönöznek.

Növekedés
amelynek köszönhetően több ügyfél élvezheti a technológiánk nyújtotta előnyöket, és amellyel lehetőséget biztosítunk az alkalmazottainknak.

Pénzügyi életképesség
az üzleti életben, a saját finanszírozású kutatásaink, az innováció és a növekedés hosszú távon történő támogatása érdekében.

Alapvető értékeink

Azon jellemzők és tulajdonságok, amelyeket minden egyes alkalmazottunktól elvárunk, és amelyek egyben a Bose kultúrájának alapjait képezik.

A Bose-nál szenvedélyünk a jobb dolgok létrehozása. A legmagasabb szintű tudományos érdeklődést és találékonyságot alkalmazzuk az új elképzelések felfedezéséhez és az új termékek kifejlesztéséhez. Informatív, egyedi és örömteli élményeket teremtünk ügyfeleink számára. Olyan környezet kialakítására törekszünk, amely a tökéletesség elérésére és emberi lehetőségeink maximális kihasználására ösztönöz minket.

TISZTESSÉG

Tisztességesen végezzük munkánkat.
Törekednünk kell arra, hogy ügyfeleinkkel, szállítókkal és egymással való kapcsolatunkban a lehető legmagasabb szintű üzleti etika iránti elkötelezettségünk jelenjen meg. Az egyéni tisztesség és az egymás iránti tisztelet által, hírnevünk építése mellett képesnek kell lennünk arra, hogy elnyerjük mások támogatását és bizalmát. A Bose elvárja alkalmazottaitól, hogy minden üzleti helyzetben nyitottak és őszinték legyenek, és a vállalat értékei szerint cselekedjenek.

KIVÁLÓSÁG

Minden tettünket a tökéletességre való törekvés motiválja.
A kiválóság az életmódunk. Mindig is szerves része volt a munkánknak. Elvárjuk a termékeinktől, alkalmazottainktól, gyakorlatainktól és vezetőségünktől, hogy a kiválóság példaképei legyenek. A fejlődés érdekében folytonos kihívások elé állítjuk magunkat és másokat.

INNOVÁCIÓ

Munkánk minden terén az innovációt helyezzük előtérbe.
A kutatás, az innováció és az invenció jelentik vállalatunk lényegét. Sikerünk az új módszerek és a nem mindennapi ötletek felfedezésében rejlik. Az innovációnak a vállalat munkájának minden terén jelen kell lennie. Olyan környezetet kialakítására kell törekednünk, amely ösztönzőleg hat képzelőerőnk és képességeink szabadon engedésére, és kellő szabadságot ad ötleteink megvalósítására.

SZENVEDÉLY

Szenvedélyt érzünk az iránt, amit teszünk, és amit a Bose képvisel.
A magunk számára célul kitűzött kiváló teljesítményt és innovációt a munkánk iránti szenvedélyünk és lelkesedésünk teszi lehetővé. Úgy véljük, hogy az emberek, akik összpontosítanak, belülről motiváltak és energiától duzzadnak attól, amit tesznek, továbbadják ezt a lelkesedést másoknak is. Hatalmas előnyöket jelentenek számunkra azok, akik kiállnak az ötleteikért, valamint a vezetők, akik arra ösztönöznek, hogy magasabbra helyezzük a lécet.

TISZTELET

Tisztelettel bánunk mindenkivel.
A kölcsönös tisztelet és bizalom az alapja a hatékony munkakapcsolatoknak. Tudjuk, hogy az egymással való és a csoportok közötti sikeres együttműködés létfontosságú a siker eléréshez. Ez azt jelenti, hogy mindnyájunknak nyíltan kell kommunikálnia, értékelnie kell az eltérő véleményeket, valamint tisztességesen és tisztelettel kell kezelnie másokat.

ÉRTÉK

Közösen értéket teremtünk ügyfeleink számára.
Összhangban kell dolgoznunk kollégáinkkal annak érdekében, hogy biztosítsuk, minden hozzájárulás értéket teremt az ügyfél számára. Figyelembe vesszük ügyfeleink szemszögét, és mindig megpróbáljuk megérteni az igényeiket. Olyan időtálló minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítunk, amelyek gyakran nem várt módon okoznak örömet.