Programok és kedvezmények

Oktatói kedvezmények

Otthon, az irodában vagy az iskolában is élvezheti a Bose hangzást – minden egyedi árakon érhető el csak az Egyesült Államokban lévő oktatók számára.

A kérdésekkel, árképzéssel, rendeléssel kapcsolatban hívja Értékesítési Megoldási csapatunkat a következő számon: 1-800-353-4207.

Bose® ösztönzők, díjak és ajándékok

Amikor készen áll a páratlanság elismerésére, jutalmazzon Bose termékekkel. Termékek széles skáláját kínáljunk, melyekkel motiválni és jutalmazni tudja a legjobban teljesítő munkavállalókat.

Hivatalos márkakereskedői programok

A Bose olyan válogatott vállalatokkal dolgozik együtt, akik elkötelezettek aziránt, hogy Bose élményben részesítsék az ügyfeleiket.

Nagyra értékeljük, hogy szeretne Bose hivatalos márkakereskedővé válni. Tekintse át az alábbi kategóriákat, hogy hozzáférjen a megfelelő információkhoz.*

Egyesült Államokban lévő viszonteladók

Amennyiben Ön az Egyesült Államokban folytat kereskedelmi tevékenységet, és érdeklődik a Bose termékek eladása és az ügyfelei minőségi Bose élményben való részesítése iránt, tekintse meg Hivatalos márkakereskedői érdeklődésre vonatozó űrlapunkat.

Egyesült Államokon kívül lévő viszonteladók

Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan lehet Bose hivatalos márkakereskedő az Egyesült Államokon kívül, látogasson el nemzetközi oldalunkra , és válassza ki régióját a legördülő menüből.

Professzionális hangzás (Egyesült Államok/nemzetközi)

Amennyiben vállalatok, kiskereskedelmi környezetek, templomok és egyebek számára szolgáltat hangrendszereket, tekintse meg a Bose professzionális termékeit.

Építési vállalkozók/átalakítók/építészek/beüzemelők (csak Egyesült Államok)

Ha új vagy már meglévő otthonokba telepít szórakoztatási rendszereket, tudjon meg többet a Bose egyedi megoldásairól.

*Az érdeklődéseket a releváns feltételeknek megfelelően tekintjük át és értékeljük. A feltételeknek megfelelő vállalatokat arra fogjuk kérni, hogy folytassák a jelentkezési folyamatot. Az érdeklődési űrlap kitöltése vagy a velünk való kapcsolatba lépés semmilyen esetben sem jelenti azt, hogy a vállalata hivatalos márkakereskedéssé válik.