ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A legjobb hangprojektor kiválasztása

A megfelelő hangprojektor szinte bármilyen beállítást mesteri moziélménnyé varázsol. Íme az útmutató, hogy a legjobb hangprojektort válassza ki a rendszeréhez.

A legjobb hangprojektor kiválasztása

A streamelési szolgáltatásoknak köszönhetően az otthoni szórakozás a mozifilmezés csúcsát érte el. Ennek eredményeként nappalijában végre úgy érezheti magát, mintha moziban lenne – különösen akkor, ha az olyan hangrendszerrel van felszerelve, amely az események középpontjába repíti Önt. A Bose hangprojektor pontosan ezt teszi azáltal, hogy a nehezen hallható párbeszédeket és a lapos hangzású akciójeleneteket éles és mennydörgő audiovizuális élménnyé alakítja. A számos intelligens hangprojektor közül mindenki megtalálhatja a házimozirendszeréhez illő tökéletes megoldást, mindegy, milyen méretről, stílusról vagy hangminőségről van szó. Elő a pattogatott kukoricával, és helyezze magát kényelembe. Ha ezt a vásárlási útmutatót használja az otthonához illő hangprojektor kiválasztásához, soha többé nem szeretné majd elhagyni a kanapét.

Tv és Bose hangprojektor tv-állványon

Mozi hangzás otthon

Semmi sem rosszabb, mint amikor kedvenc tévéműsorát nézi, és nem hallja a párbeszédeket. Képzeljen el egy sötét jelenet, amikor a háttérzene egyre intenzívebbé, a suttogó párbeszéd viszont egyre zavarosabbá válik. A jelenet hatása elveszik, miközben visszapörget és megpróbálja értelmezni az eseményeket.

Ha egyszerűségre vágyik, a Bose Solo 5 TV-hangrendszer ideális kezdő szintű szórakozáshoz. A csatajelenetek feljavított basszusa és a tv legmenőbb drámáinak suttogó, mégis éles beszélgetései révén végre hallani fogja, ami hiányzott. Ez az egy darabból álló hangprojektor tiszta hangélményt kínál és olyan nagyszerű funkciókkal rendelkezik, mint a párbeszéd üzemmód. Ennek az élménynek pedig nem kell véget érnie, amikor kikapcsolja a tv-készüléket, mivel a Bose Solo 5 TV-hangrendszer egyben kiváló Bluetooth® hangsugárzó is.

Ha olyan hangrendszert szeretne, amely bővíthető, fontolja meg a Bose két intelligens hangprojektor-opciójának egyikét: ismerje meg a Bose Soundbar 500 és a Bose Soundbar 700 hangprojektort, amelyek segítségével úgy érezheti, mintha az események kellős közepén lenne. A hangsugárzók technológiájának köszönhetően úgy érezheti, Öné a legjobb hangzással rendelkező hely a lakásban. Kicsit magasabbra fog ugrani a horrorfilmek közben és érezni fogja a basszust, amikor kedvenc lejátszási listájára tombol.

A Bose Soundbar 700 hangprojektor kifejezetten a legjobb hangprojektor zenehallgatáshoz és filmekhez. Több irányban sugárzó hangsugárzói bármely helyiséget megtöltik a Bose hangprojektorok leghangosabb és legmélyebb hangjával. Úgy fogja érezni, mintha a hang az Önt körülvevő fizikai világból érkezne, nem pedig a hangprojektor belsejéből.

Töltse meg hanggal a lakást

Akár az idei év legjobb ünnepi buliját rendezi, akár egy otthoni filmnézős randira kuckózik be, tudnia kell, hogy szórakoztatórendszerét átalakíthatja a Bose Soundbar 500 és 700 hangprojektor fülnek kellemes bővítményeivel. Hiszen otthonának szonikus hátterét már a legegyszerűbb bővítéssel is az este sztárjává varázsolhatja.

Például mindkét hangprojektor kompatibilis az általános zenehallgatási élményt fokozó mélyhang-modulokkal és a térhatású hangsugárzókkal. A hangprojektoroknak köszönhetően sportesemények nézése közben minden fontos mozzanatot érzékelhet, filmnézés közben minden párbeszédet hallhat, kedvenc dalai hallgatásakor pedig pontosan úgy érezheti a basszust, ahogyan a producerek éreztetni akarták azt. A további modulok segítségével megteheti mindezt– és még egy kicsit többet is.

Azonban ez még nem minden. Tegyük fel, hogy Ön éjszakai bagoly, de partnerének kora reggel dolgozni kell mennie. A Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgatót csatlakoztathatja a hangprojektorhoz, és anélkül nézheti a tv-t vagy játszhat videojátékokat, hogy jobbik felét zavarná.

Tv és Bose hangprojektor tv-állványon

A tökéletesen passzoló megoldás

Amikor otthonához hangprojektort választ, keressen a jelenlegi szórakoztatórendszeréhez illő terméket, amely még a helyiség méretéhez és stílusához is passzol. A Bose Soundbar 500 és 700 hangprojektor beállítása egyszerű. A Bose ADAPTiQ hangkalibráló rendszerrel felszerelt szabadalmaztatott technológiája biztosítja, hogy a legjobb hangzást kapja bármely helyiségben. Működésekor érzékeli a szobát, és a hangsugárzó hangját a tér mérete, a szoba felszerelése és az Ön elhelyezkedése alapján állítja be.

Mivel a forma épp olyan fontos, mint a funkció, a hangprojektornak otthona kinézetéhez is illenie kell. Először vegye figyelembe a méretet. Ha korlátozott a szórakozórendszernek szánt helye, és kompakt hangprojektort szeretne, választhatja a Bose Soundbar 500 vagy a Bose Solo 5 TV-hangrendszert, amelyek profilja kisebb, mint a Bose Soundbar 700 hangprojektoré.

Ezután jöhet a stílus. Ha olyan hangprojektort szeretne, amely ugyanolyan jól néz ki, mint amilyen jól szól, a Bose Soundbar 700 hangprojektor teteje edzett üvegből készült, amely olyan erős, mint az alumínium, és tökéletesen kihangsúlyozza bármelyik dekorelemet.

Bármelyiket is választja – a Bose Soundbar 500 vagy 700 hangprojektort, illetve a Bose Solo 5 TV-hangrendszert –, mindhárom opció falra szerelhető a külön kapható Bose fali rögzítőkészlettel.

Csak azért, mert a hangprojektort egy adott szobában helyezte el, nem kell minden idejét ott töltenie. A Bose Soundbar 500 és 700 hangprojektorok több helyiségben is használhatók, így otthona bármely pontján csatlakoztathat és vezérelhet két vagy több Bose intelligens hangsugárzót és hangprojektort. Használja a Bose Music alkalmazást vagy egy egyszerű hangutasítást*, hogy ugyanazt a zenét különböző helyiségekben is hallgathassa. Így ha például házimunkát végez és két helyiség között futkározik, a lejátszási lista követi Önt.

Olvasó nő

Nem csupán egy tv-tartozék

Néha filmmaratonhoz van kedve. Máskor inkább kikapcsolná a tv-készüléket, és valami másra vágyik. Otthona technológiájának olyan dinamikusnak és sokoldalúnak kell lennie, mint amilyen Ön.

A Bose 500 és 700 hangprojektor rendelkezik Wi-Fi®, Bluetooth és Apple Airplay 2 csatlakozással, így vezeték nélkül streamelhet amit csak akar, ahogy csak akarja. Kedvenc podcastjai és lejátszási listái a Bose Music alkalmazással karnyújtásra vannak, és a beépített hangasszisztensekkel*, például a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával a nyelve hegyén is. Át szeretné ugrani a zeneszámot, vagy le szeretné halkítani a hangerőt? A távvezérlő akár az Ön közelében van, akár elveszve valahol a kanapén, a hangparancsok varázslatának köszönhetően még mindig az Öné az irányítás. Ha az Amazon Alexa szolgáltatást használja, a hangjával is válthat csatornát a tv-készüléken. Bármilyen hangparancsot is ad, a Bose Soundbar 500 és 700 hangprojektorok biztosan hallják, mivel számos egyedi mikrofon segítségével még egy hangos buli kellős közepén is észlelik az Ön hangját. Tudni fogja, mert egy fénysáv vizuálisan jelzi, hogy mikor hallgat, gondolkodik vagy beszél a hangprojektor. A hangalapú hozzáférést bármikor kikapcsolhatja, csak érintse meg a mikrofonletiltó gombot.

Függetlenül attól, hogy nagy sikerű tv-sorozatok darálását tervezi, vagy meg szeretné vendégelni a családot és a barátokat egy moziéjszaka erejéig, a Bose hangprojektor a lehető legjobb hangzást és a legjobb élményt biztosítja Önnek.

*A hangszolgáltatások (Amazon Alexa, Google Segéd) és azok elérhetősége nyelvenként és országonként eltérő lehet.

A termékek rendelkezésre állása országonként eltérő lehet.