HOGYAN HOZHAT KI A BOSE SIMPLESYNC™ RÉVÉN MÉG TÖBBET BOSE TERMÉKEIBŐL

A hangzás élménye egyedül – vagy társasággal

A Bose SimpleSync™ technológiával összepárosíthatja a Bose Smart Speaker intelligens hangsugárzókat és hangprojektorokat a kompatibilis Bose termékekkel.* Szeretne úgy tévét nézni, hogy ne zavarjon senkit? Párosítsa a hangprojektort az erre alkalmas Bose Headphones fejhallgatóval, és máris csak az Ön fülében szól a tévé hangja. Ugyanazt a zenét hallgatná egyszerre több szobában? Párosítsa a hangprojektort vagy hangsugárzót az erre alkalmas Bose Bluetooth®-hangsugárzóval, és árassza el zenével a házat. Így működik:

HANGPROJEKTOR CSATLAKOZTATÁSA FEJHALLGATÓHOZ

Ha a sorozatnézésre és a délutáni alvásra szánt idő egyszerre jön el

Amikor a gyerekek szundikálnak, itt az alkalom, hogy bepótolja a kimaradt részeket a kedvenc műsoraiból. De biztos, hogy ez jó ötlet, ha felébresztheti őket a tévé hangja? Nincs más megoldás, mint a feliratok bekapcsolása. Ennek most vége. A Bose SimpleSync™ technológiának köszönhetően párosíthat egyes* Bose Headphones fejhallgatókat egy Bose Smart Soundbar intelligens hangprojektorhoz az egyéni tévézési élményért. És ami még fontosabb, a hangerő egyéni vezérléséért. A gyerekek békésen alszanak, Ön pedig olyan hangerőn hallgathatja a műsort, amilyenen csak szeretné. Nézze meg az alábbi videót, és győződjön meg róla, mennyire egyszerű beállítani.

HANGSUGÁRZÓ CSATLAKOZTATÁSA HANGSUGÁRZÓHOZ

Ha kint is, bent is zajlik az élet

Akár családi eseményt tart a teraszon, akár a szezon nagy bulijára kerül sor, a zenét minden vendégének hallania kell – mindenhol. Üdvözölje az összes vendéget szobáról szobára, vagy kövesse a társaságot a házból a kertbe anélkül, hogy a zene áramlása egy pillanatra is megszakadna. Az alábbi videóból megtudhatja, hogyan csatlakoztathat a SimpleSync™ segítségével egy Bose Smart Speaker intelligens hangsugárzót egyes* Bose SoundLink hordozható Bluetooth-hangsugárzókhoz és egyes SoundTouch hangsugárzókhoz közvetlen (1 az 1-hez) kapcsolattal. A SimpleSync™ technológia az átlagos 9 méteres hatósugárban biztosítja a folyamatos Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatot.**

**A falak vastagsága és anyaga befolyásolhatja ezt az értéket.

BOSE MUSIC ALKALMAZÁS

Az alkalmazás, ami mindezt lehetővé teszi

Az ingyenes Bose Music alkalmazás az egyetlen alkalmazás, amire szüksége van a SimpleSync™ használatához, akár a SoundTouch hangsugárzókkal együtt is.* Csak pár koppintás, és máris párosította a két erre alkalmas terméket, hogy az eddiginél is többet hozhasson ki Bose hangsugárzóiból és fejhallgatóiból. Első lépésként ellenőrizze, hogy a kompatibilis termékek be vannak-e kapcsolva, és párosítási módban vannak-e. Ezt követően nyissa meg az alkalmazást a mobileszközén.

*Nincs szükség a SoundTouch alkalmazás használatára.

A Bose Music alkalmazás logója

Csatlakozás az alkalmazás nélkül

Nyomja meg a párosításhoz, tartsa lenyomva a csatlakozáshoz.

Távol van a telefonjától? Nincs alkalmazás – nincs gond. Egyszerűen tartsa lenyomva a Bluetooth gombot az egyes eszközökön, így hangjukat egy szempillantás alatt csoportosíthatja és szinkronizálhatja. 

Már van egy csoportpárosítása? Az intelligens hangprojektort, illetve a hangszórót már meglévő csoporthoz vagy intelligens eszközhöz is csatlakoztathatja, ha lenyomva tartja a csatlakozó eszközön a Művelet gombot a gyors párosításhoz és az egyszerű szinkronizáláshoz.

Bose zajkioltó Headphones 700 fejhallgató párosítása Bose Smart Soundbar 900 intelligens hangprojektorral

Gyakori kérdések

Mi az a Bose SimpleSync™?

A SimpleSync™ a Bose saját technológiája, amellyel a Bose Smart Family intelligens termékcsalád* egyik tagját párosíthatja az erre alkalmas Bose hangsugárzókkal vagy fejhallgatókkal. 

*Kompatibilis termékekek

Hogyan használhatom a SimpleSync™ funkciót?

Első lépésként nyissa meg mobileszközén a Bose Music alkalmazást, és keresse meg a Bose Smart Family intelligens termékcsaládba tartozó terméket. Ezt követően kattintson a termék képére a képernyő jobb alsó részén, érintse meg a „csoportosítás” lehetőséget, majd válassza ki a hozzáadni kívánt Bose hangsugárzót vagy fejhallgatót. Mielőtt megnyitná az alkalmazást mobileszközén, kapcsolja be a Bluetooth-hangsugárzót vagy -fejhallgatót, és aktiválja a párosítás módot. A SoundTouch alkalmazás használatára nincs szükség, még a SoundTouch termékek párosításakor sem. A termékek teljes listáját lásd A SimpleSync™ technológiát támogató eszközök c. részben a Bose támogatási oldalán.

Egyszerre hány Bose terméket köthetek össze a SimpleSync™ használatával?

A SimpleSync™ közvetlen (1 az 1-hez) kapcsolatot biztosít, így legfeljebb két termék párosítása lehetséges. A kapcsolat fenntartásához a két terméknek az átlagos Bluetooth vezeték nélküli hatótávolságon (kb. 9 méteren) belül kell maradnia. A falak vastagsága és anyaga befolyásolhatja ezt az értéket.

Mely Bose termékek rendelkeznek SimpleSync™ funkcióval?

A Bose Smart Family intelligens termékcsalád valamennyi tagja párosítható az erre alkalmas Bose hangsugárzókkal és fejhallgatókkal. A kompatibilis termékek körét folyamatosan bővítjük – a teljes listát lásd a Bose támogatási oldalon A SimpleSync™ technológiát támogató eszközök c. részben.

Használhatom a SimpleSync™ funkciót a Bluetooth-ra alkalmas SoundTouch hangsugárzónak egy Bose Smart Speaker intelligens hangsugárzóhoz történő csatlakoztatására?

Igen. A SimpleSync™ Bluetooth-kapcsolatot létesít a Bose Smart Speaker intelligens hangsugárzó és a Bluetooth-ra alkalmas SoundTouch hangsugárzó között. A vezeték nélküli jel közvetlen (1 az 1-hez) kapcsolatot hoz létre, amelynek segítségével két különböző helyiségben ugyanazt a zenét tudja szinkronizáltan lejátszani. A kapcsolat fenntartása érdekében azonban a SoundTouch hangsugárzónak a megbízható, 9 méteres Bluetooth-hatótávolságon belül kell maradnia.

A termékek rendelkezésre állása országonként eltérő lehet

SIMPLESYNC™ FUNKCIÓVAL KOMPATIBILIS BOSE TERMÉKEK

Alább a SimpleSync technológiával kompatibilis termékek egy részét tekintheti meg. A kompatibilis termékek körét folyamatosan bővítjük – a teljes listáért tekintse meg a „Products that support SimpleSync” (A SimpleSync™ technológiát támogató eszközök) cikket a Bose támogatási oldalán.

  Már kiválasztotta a maximális számú (4) összehasonlítható terméket.   Elérte a termékek maximális számát (4)   Csak hasonló termékeket hasonlíthat össze.   Csak hasonló termékeket lehet összehasonlítani.
(0)
Válassza ki az összehasonlítandó 2–4 terméket