Városi épületek és forgalom

Megközelítésünk

A fenntarthatóság jól tükrözi a Bose lényegét és értékrendszerét, segít abban, hogy még jobbá váljunk, valamint támogatja azt a közös kötelezettségvállalásunkat, hogy minden üzleti tevékenységünket és emberekkel való kapcsolatunkat a tisztességesség jellemezze. Szeretnénk, ha a fenntarthatóság eszméje része lenne a vállalat mindennapjainak, hogy kihasson arra, ahogyan gondolkodunk, és ahogyan üzleti tevékenyégünket végezzük.

Vállalatunknak a társadalommal, környezetvédelemmel és irányítással kapcsolatos felelősségét a Bose fenntarthatósági programja határozza meg. Célunk, hogy vezető környezetvédelmi és társadalmi vezetési gyakorlatokat vezessünk be, és a fenntarthatóságot előtérbe helyező gondolkodásmód vállalatunk minden szintjén megjelenjen. A cél érdekében létrehoztunk egy többéves fenntarthatósági stratégiát, amely értéket teremt vásárlóink számára azáltal, hogy ösztönzi a termékinnovációt, a munkatársak bevonásával gondoskodik arról, hogy a legtöbbet hozhassák ki magukból, és törekszik hasznos módon visszaadni valamit a közösségeinknek.

A lényeges szempontokra vonatkozó legutóbbi értékelésünket 2021-ben végeztük el, és jelenleg stratégiánk és céljaink folyamatos kiigazításán dolgozunk annak érdekében, hogy szervezetünk tevékenységét továbbfejlesszük és kiterjesszük a pozitív hatásokat.