Túrázó férfi

Megközelítésünk

A fenntarthatóság jól tükrözi a Bose lényegét és értékrendszerét, segít abban, hogy még jobbá váljunk, valamint támogatja azt a közös kötelezettségvállalásunkat, hogy minden üzleti tevékenységünket és emberekkel való kapcsolatunkat a tisztességesség jellemezze. Szeretnénk, ha a fenntarthatóság jelen lenne a vállalat mindennapjaiban, így az kihathat arra, hogyan gondolkodunk, és hogyan vállalkozunk.

A vállalatunk társadalmi, környezetvédelmi és gazdasági felelősségét a Bose fenntarthatósági programja határozza meg. Célunk, hogy vezető környezetvédelmi és társadalmi vezetési gyakorlatokat vezessünk be, és a fenntarthatóságot előtérbe helyező gondolkodásmód vállalatunk minden szintjén megjelenjen. E cél érdekében létrehoztunk egy vevőértéket nyújtó globális többéves fenntarthatósági stratégiát, amely termékinnovációra ösztönöz, bevonja munkatársainkat, hogy segítsenek ügyfeleinknek a legtöbbet kihozni önmagukból, és igyekszik hasznos módon visszaadni a közösségeinknek.

2021-ben frissítettük a lényeges szempontokra vonatkozó értékelésünket, hogy a figyelmünket az igazán fontos témákra összpontosíthassuk. Az értékelés eredményeit felhasználjuk stratégiánk kialakításához és célkitűzéseink megfogalmazásához, így biztosítva, hogy tevékenységünk továbbra is támogassa vállalkozásunkat, és összhangban legyen az érdekelt felek igényeivel és értékeivel.