ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

AZ INNOVÁCIÓ ÚTTÖRŐI

A Mercedes AMG Petronas Motorsport és a Bose a teljesítmény megszállottjai, és állandóan azon dolgoznak, hogy a legjobbak legyenek. Tudjon meg többet arról, hogyan feszegeti Lewis Hamilton, Valteri Bottas és az egész csapat a sport határait.

Mindig csak előre. Mindig jobbá válni.

Fontos az állandó innováció, ha az élen szeretnének maradni a világbajnokság során. Ezért követhetik szabadon új ötleteiket a Bose és a Mercedes-AMG Petronas Motorsport mérnökei. A csapatoknak mindenük a teljesítmény, és büszkék a pontos tervezésre. Ismerje meg jobban ennek az elit csapatnak tagjait, akik állandóan feszegetik a sport határait.

ÉREZZE AZ ÖSSZES LENYŰGÖZŐ RÉSZLETET
Lewis Hamilton

Lewis Hamilton az izgalomnak él a versenypályán és a hétköznapokban is. Még akkor sem akar elszakadni tőle, amikor végre hazaér. A szórakoztatásáról pedig a SoundTouch 300 hangprojektor gondoskodik. Inspiráló élményt nyújt minden lenyűgöző részletében.

ALAPDARAB A SZÓRAKOZTATÁSBAN
SoundTouch 300 hangprojektor

FÓKUSZÁLJON. SEMMITŐL SE TARTSON.
Valtteri Bottas

Valtteri Bottas a Forma-1 legnagyobb színpadán. Népszerű csapattársával és egy sikeréről híres autóval a reflektorfénybe került. Nem tartják vissza az elvárások és a nyomás, mert a QC35 fejhallgató segít neki a fókuszálásban.

A FÓKUSZÁLÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN KELLÉKE
QuietComfort 35 fejhallgató

MÉRNÖKI KIVÁLÓSÁG
Az ezüst nyilak

Amikor az ezüst nyilak napokat töltenek a gyárban, akkor a zene az, ami segít a munkában és a fókuszálásban. A Bose ugyanilyen szenvedélyt visz az innovációiba, amivel világszínvonalú autókon dolgozó világszínvonalú mérnököket inspirál.

A FÓKUSZÁLÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN KELLÉKE
Vezeték nélküli hangsugárzók

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

ISMERJE MEG JOBBAN

OSSZA MEG VELÜNK

#TeamBose

Itt találkoznak a pilóták és a rajongók. Közzétesszük azokat a fotóikat, amelyek a verseny napján készültek, valamint amelyeken keresztül bemutatják, ahogy körbeutazzák a világot a különböző pályákra. Jelölje meg a #TeamBose hashtaggel az F1-es versenynapon készült képét, és nézzen vissza később, hátha kiemelésre került.