Lewis Hamilton versenyautója tetején ülve

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

A JOBB TELJESÍTMÉNY MEGSZÁLLOTTJAI

Feljutni a csúcsra még nem minden. Ott is kell maradni. A Mercedes-AMG Petronas Motorsport és a Bose az innováció megszállottjai. Szakadatlanul törekszenek a jobb teljesítményre, hogy a saját mezőnyükben maguk mögött hagyhassák a versenytársakat. Tudjon meg többet arról, hogyan feszegeti Lewis Hamilton, Valtteri Bottas és az egész csapat a versenyzés határait.

Nem elégszenek meg. Mindig újítanak.

A konstruktőri világbajnoki cím elnyerése egymást követő hat alkalommal nem a véletlen műve. A Mercedes-AMG Petronas Formula One csapat a második, amely a világbajnokság történetében idáig eljutott, és már csak egy nyereség választja el őket a rekord elérésétől 2020-ban. A folyamatos siker titka az elit mérnöki csapat, akik folyton újítanak – minden részletre odafigyelve a siker érdekében. Ugyanezt az elvet követik a Bose mérnökei is, akik világszínvonalú hangsugárzókat és fejhallgatókat gyártanak és fejlesztenek tovább. Ismerje meg jobban ennek az elit csapatnak a tagjait, akik állandóan feszegetik a sportág határait.

Hivatalos csapatpartner. AMG Petronas Motorsport logó

LEWIS ÉS AZ ÚJ BOSE NOISE CANCELLING HEADPHONES 700 ZAJKIOLTÓ FEJHALLGATÓNK

EGY LEWIS HANGJÁN MEGSZÓLALÓ HANGASSZISZTENS?

Bocsi, de ezt most csak kitaláltuk.

A Mercedes-AMG Petronas Formula One csapat rajongói úgy hitték, lehetőségük lesz kipróbálni a „Lewis Hamilton Hangasszisztenst” a Bose Headphones 700 zajkioltó fejhallgatóval, de egy kicsit meghatódnak, amikor a valódi Lewis Hamiltonnal találják szemben magukat.

Lewis Hamilton, amint Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgatót visel

KÖZELEBB A ZENÉHEZ. ÉS A CÉLHOZ.
Lewis Hamilton

21 állomás. 5 kontinens. 9 hónapnyi versenyzés. A F1-es versenyekre elutazni nagy kihívás. Ezért viszi magával Lewis mindenhová a Bose Headphones 700 zajkioltó fejhallgatót. Páratlan hangérzékelési teljesítményt nyújt és 11 zajkioltási szintet tesz lehetővé, amire ennek a világklasszis pilótának a Londonból Szingapúrba tartó repülőutak és az otthoni családtagokkal és barátokkal való kapcsolattartás közben igazán szüksége van.

Valtteri Bottas, amint SoundSport Free vezeték nélküli fejhallgatót visel

FESZEGETNI A HATÁROKAT. ÉS MÉG TOVÁBB.
Valtteri Bottas

Erő és kitartás kell ahhoz, hogy a kanyarokban fellépő, több mint 5G-s, lefelé irányuló erő ellenére is irányítás alatt tarthassa az autót. Valtteri a SoundSport Free headphones fejhallgatóval edz. Valóban vezeték nélküli, így teljesen szabadon mozoghat és még jobban teljesíthet az edzőteremben és a pályán.

Mercedes-AMG Petronas Motorsport mérnökök és szerelők

INSPIRÁLÓ KIVÁLÓSÁG
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

A csapat számtalan órát tölt az egyes versenyekre való felkészüléssel. Hangsugárzóink és fejhallgatóink segítségével lendületben maradhatnak. A Bose fejlesztései – mint például a Portable Smart Speaker hordozható intelligens hangsugárzó – segítenek ihletet adni ezeknek a világszerte elismert mérnököknek és szerelőknek ahhoz, hogy tudásuk legjavát adják, akár a gyárban, akár a bokszutcában dolgoznak éppen.

KÖVESSE NYOMON

#TeamBose

Itt kerülhet közel a #TeamBose-hoz. Látogasson vissza oldalunkra és kövesse nyomon, hogy miben mesterkedik Lewis, Valtteri és a Mercedes-AMG Petronas Formula One csapat többi tagja a verseny előtt és után.

hu