ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

A JOBB TELJESÍTMÉNY MEGSZÁLLOTTJAI

Feljutni a csúcsra még nem minden. Ott is kell maradni. A Mercedes-AMG Petronas Motorsport és a Bose az innováció megszállottjai. Szakadatlanul törekszenek a jobb teljesítményre, hogy a saját mezőnyükben maguk mögött hagyhassák a versenytársakat. Tudjon meg többet arról, hogyan feszegeti Lewis Hamilton, Valtteri Bottas és az egész csapat a versenyzés határait.

Mindig csak előre. Mindig jobbá válni.

Fontos az állandó innováció, ha az élen szeretnének maradni a világbajnokság során. Ezért követhetik szabadon új ötleteiket a Bose és a Mercedes-AMG Petronas Motorsport mérnökei. A csapatoknak mindenük a teljesítmény, és büszkék a pontos tervezésre. Ismerje meg jobban ennek az elit csapatnak tagjait, akik állandóan feszegetik a sportág határait.

ÉREZZE AZ ÖSSZES LENYŰGÖZŐ RÉSZLETET
Lewis Hamilton

Lewis Hamiltont a győzelem mámora élteti. Ez tette képessé arra, hogy négy bajnoki címet is szerezzen az F1-ben. Ezt az érzést akkor sem szeretné elveszíteni, amikor két verseny között otthon pihen. A szórakoztatásáról a SoundTouch 300 hangprojektor gondoskodik. Inspiráló élményt nyújt minden lenyűgöző részletében.

ALAPDARAB A SZÓRAKOZTATÁSBAN
SoundTouch 300 hangprojektor

FÓKUSZÁLJON. SEMMITŐL SE TARTSON.
Valtteri Bottas

Valtteri Bottas a Mercedes-AMG Petronas Motorsport csapat tagjaként lépett az F1 legnagyobb színpadára, és nem okozott csalódást. A ránehezedő nyomás és elvárások a csapattal töltött második szezonban sem fognak csökkenni. A QC35 fejhallgató II segíti az összpontosításban.

NÉLKÜLÖZHETETLEN AZ ÖSSZPONTOSÍTÁSHOZ
QuietComfort 35 fejhallgató II

MÉRNÖKI KIVÁLÓSÁG
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Amikor a csapat napokat tölt el a gyárban, akkor a zene az, ami segít a munkában és a fókuszálásban. A Bose ugyanilyen szenvedélyt visz az innovációiba, amivel világszínvonalú autókon dolgozó világszínvonalú mérnököket inspirál.

NÉLKÜLÖZHETETLEN AZ INSPIRÁCIÓHOZ
SoundTouch 10 vezeték nélküli hangsugárzó

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

ISMERJE MEG JOBBAN