ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

A JOBB TELJESÍTMÉNY MEGSZÁLLOTTJAI

Feljutni a csúcsra még nem minden. Ott is kell maradni. A Mercedes-AMG Petronas Motorsport és a Bose az innováció megszállottjai. Szakadatlanul törekszenek a jobb teljesítményre, hogy a saját mezőnyükben maguk mögött hagyhassák a versenytársakat. Tudjon meg többet arról, hogyan feszegeti Lewis Hamilton, Valtteri Bottas és az egész csapat a versenyzés határait.

Nem elégszenek meg. Mindig újítanak.

Nem véletlen, hogy egymást követően négyszer nyerték meg a konstruktőröknek járó világbajnoki címet. A Mercedes AMG-Petronas Motorsport csapat a negyedik ilyen a világbajnokság történetében. Az folyamatos siker titka az elit mérnöki csapat, akik folyton újítanak – minden részletre odafigyelve a siker érdekében. Ugyanezt az elvet követik a Bose mérnökei is, akik világszínvonalú hangsugárzókat és fejhallgatókat gyártanak és fejlesztenek tovább. Ismerje meg jobban ennek az elit csapatnak tagjait, akik állandóan feszegetik a sportág határait.

KÖZELEBB A ZENÉHEZ. ÉS A CÉLHOZ.
Lewis Hamilton

21 állomás. 5 kontinens. 9 hónapnyi versenyzés. A F1-es versenyekre elutazni nagy kihívás. Ezért viszi magával Lewis mindenhová a QC35 headphones II fejhallgatót. A fejhallgató ugyanis azt a világszínvonalú zajkioltást nyújtja, amelyre a világszínvonalú versenyzőnek szüksége van, hogy átvészelje a London és Melbourne közti repülőutakat.

QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgató II

Állítható zajkioltás, akár 20 órás akkumulátor-élettartam

 • Bluetooth
 • Akkumulátor
 • Hangvezérlés
 • Zajkioltó Zajkioltás

FESZEGETNI A HATÁROKAT. ÉS MÉG TOVÁBB.
Valtteri Bottas

Erő és kitartás kell ahhoz, hogy a kanyarokban fellépő, több mint 5G-s, lefelé irányuló erő ellenére is irányítás alatt tarthassa az autót. Valtteri a SoundSport Free headphones fejhallgatóval edz. Valóban vezeték nélküli, így teljesen szabadon mozoghat és még jobban teljesíthet az edzőteremben és a pályán.

SoundSport Free vezeték nélküli fejhallgató

Valóban vezeték nélküli, vízálló, 5 órás akkumulátor-élettartam

 • Bluetooth
 • Izzadtságálló kialakítás
 • Akkumulátor

INSPIRÁLÓ KIVÁLÓSÁG
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

A csapat számtalan órát tölt az egyes versenyekre való felkészüléssel. Hangsugárzóink és fejhallgatóink segítségével lendületben maradhatnak. A Bose innovációk, mint a 360°-os SoundLink Revolve+ Bluetooth® speaker hangsugárzó hangja, inspirálják a világelső autókon dolgozó világszínvonalú mérnököket és szerelőket.

360°-os hangzás, vízálló és vezeték nélküli kialakítás, akár 16 órás lejátszással

 • Bluetooth
 • Akkumulátor
 • Vízálló/Cseppálló
 • 360 fokos hangzás 360 fokos hangzás

NYOMON KÖVETNI

#TeamBose

Itt kerülhet közel a #TeamBose-hoz. Látogasson vissza oldalunkra és kövesse nyomon, hogy miben mesterkedik Lewis, Valtteri és a Mercedes-AMG Petronas Motorsport csapat többi tagja a verseny előtt és után.