ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

AZ INNOVÁCIÓ ÚTTÖRŐI

A Mercedes AMG Petronas Motorsport és a Bose a teljesítmény megszállottjai, és állandóan azon dolgoznak, hogy a legjobbak legyenek. Tudjon meg többet arról, hogyan feszegeti Lewis Hamilton, Valteri Bottas és az egész csapat a sport határait.

Mindig csak előre. Mindig jobbá válni.

Fontos az állandó innováció, ha az élen szeretnének maradni a világbajnokság során. A Bose és a Mercedes AMG Petronas Motorsport mérnökei is szabadon dolgozhatnak új ötleteken, hiszen a siker alapja az elhivatottság és a problémamegoldó képesség. A csapatoknak mindenük a teljesítmény, és büszkék a pontos tervezésre.

A versenyzők és a csapat mindig ugyanolyan szintű teljesítményt és innovációt várnak el a Bose-tól, legyen szó szezonra felkészítő edzésről, a versenytaktika megvitatásáról vagy az autókon az utolsó pillanatban végrehajtott módosításokról. Ismerje meg jobban ennek az elit csapatnak tagjait, akik állandóan feszegetik a sport határait.

MÉRNÖKI KIVÁLÓSÁG
Az ezüst nyilak

Többre van szükség, nem elég egyetlen pilóta. Egy egész mérnöki csapat kell, amely folyton azon dolgozik, hogy még jobbá tegye a már így is tökéletes gépezetet. 2015-ben, sorozatban két világbajnoki címmel a hátuk mögött akár a babérjaikon is ülhettek volna. Ehelyett visszamentek a tervezőasztalhoz, és további innovációk után néztek minden területen. A tökéletesség iránti elkötelezettségük és szenvedélyük 2016-ban ismét kifizetődött – egymás után harmadszorra nyerték el a konstruktőröknek járó világbajnoki címet.

Amikor az ezüst nyilak 18 órát töltenek a gyárban, akkor a zene az, ami segít a munkában és a fókuszálásban. A Bose ugyanilyen szenvedélyt visz a mérnöki innovációkba, és termékeikkel tökéletességre inspirálnak. Zene a gyárban és otthonában – bárhol.

> VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓ VÁSÁRLÁSA

SOHASEM NYUGSZIK. SOHASEM VESZÍT.
Lewis Hamilton

„Nem a szerencsének köszönhetem a háromszoros világbajnoki címet.” A még csak 30-as évei elején járó Lewis Hamilton már a Formula One™ krémjéhez tartozik. Mindez a szenvedéllyel kezdődött – 5 évesen távirányítós autókkal versenyzett, 13 évesen megnyert egy gokartbajnokságot, 23 évesen pedig megnyerte első F1-es világbajnoki címét.

Hogyan csinálja? Úgy, hogy mindig feszegeti a sport határait. Nagy gonddal tanulmányozza a következő verseny részleteit, és a pálya minden egyes szegletét vizualizálja. A QC35 fejhallgató segít a fókuszálásban; felveszi, és azonnal megszűnik a külvilág. A verseny napjára már ismeri az egész pályát. Végül történelmet ír.

A FÓKUSZÁLÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN KELLÉKE
QuietComfort 35 fejhallgató

A NAGYSZERŰSÉG A RÉSZLETEKBEN REJLIK
Nico Rosberg

„1,5 másodpercre van szükségünk.” Nico Rosberg pontosan tudja, hogy a Formula One™ bajnokságban mi a különbség a győzelem és a vereség között, hiszen 2015-ben egy hajszálon múlt, hogy nem lett világbajnok. Ezért keményen dolgozott minden részleten, fáradhatatlanul és páratlan erőfeszítéssel, a versenyre koncentrálva élt és lélegzett. 2016-ban pedig egy csekély győzelemmel végül elhódította a pilótáknak járó egyéni világbajnoki címet.

A győzelem végül drámai búcsúnak bizonyult, hiszen váratlanul bejelentette visszavonulását, és a csúcson egyszerűen kiszállt a sportból. 2017-ben pedig a Mercedes AMG Petronas Motorsport Nico Rosberg helyére leigazolta Valteri Bottas-t. Az új autónak, az új mérnököknek és az új, a legjobbak közé tartozó csapattársnak köszönhetően Bottas története a 2017-es világbajnokság egyik izgalmas témája lesz.

AZ EDZÉS NÉLKÜLÖZHETETLEN KELLÉKE
SoundSport vezeték nélküli fejhallgató