ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

TALÁLJA MEG A TÖKÉLETES ÜNNEPI AJÁNDÉKOT

Találjon valamit, ami figyelmes, személyes és emlékezetes – méghozzá gyorsan!

Az ünnepi időszaknak békésnek és örömtelinek kellene lennie. Azonban az év ezen időszaka sok ember számára nem az ünneplésről szól, hanem sokkal inkább az őrületről. Ez főleg ezért van, mert mindenkinek a legjobb ajándékot szeretnénk megtalálni.

Valószínűleg már Ön is megtapasztalta. A helyi bolt polcait biztosan Ön is alaposan szemügyre vette már, hogy megtalálja az érzelmeit leginkább kifejező, tökéletes ajándékot testvére, házastársa vagy kedvenc unokatestvére számára. Órákat töltött azzal, hogy az interneten is ugyanezt csinálta: őrülten kattintgatott. Ennek ellenére nem tud semmit sem felmutatni, és ezen a ponton már megkérdőjelezi szerettei kívánságait.

Mi is a tökéletes ajándék? Három dolgot kell figyelembe venni: kellően figyelmes-e (látszik, hogy időt szánt a megfelelő megtalálására, nem csupán azt vette meg, ami először a keze ügyébe került vagy ami a legolcsóbb volt); személyes-e (megfelel-e a címzett érdeklődési körének); és emlékezetes-e (mély benyomást kelt)?

Mindegyik kritériumnak megfelelni nem kicsit sem könnyű.

Íme néhány ajándékötlet az ünnepekre

Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgató

Tech-rajongóknak

Amiért imádni fogják: A kütyükért bolondulnak a tech-őrültek, nem pedig a trükkökért. Nekik nem elég csupán egy menő csúcstechnológiás ajándékot venni – olyanra vágynak, ami legalább annyira funkcionális, mint amennyire futurisztikus. Így a Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgató kiváló választás. A legmodernebb, korszakalkotó, de rendkívül praktikus funkciókkal rendelkezik. Tartalmazza például a beépített Google Asszisztenst és Amazon Alexát, így a fejhallgató valóban kézhasználat nélküli hangasszisztenssé válik. A több zajkioltási szint érhető el rajtuk, valamint a számos mikrofonnak köszönhetően a hívások is kristálytiszták. Vegye meg bátran, a technológia iránt rajongó ismerőse egész biztosan imádni fogja – csakúgy mint Önt a tökéletes ajándék miatt.

Házigazdáknak

Milyen ajándék illik hozzájuk:Bose Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó

Amiért imádni fogják: Ha van valami, ami a szórakoztatni vágyókat élteti, akkor az az, hogy képesek magukkal vinni a bulit, bárhová is mennek. A Bose Portable Home Speaker hordozható otthoni hangsugárzó ezért ennyire fantasztikus: Ez a sokoldalú vezeték nélküli hangsugárzó képes otthonában a Wi-Fi® kapcsolaton keresztül kapcsolódni a zenetárhoz; ha pedig elmegy otthonról, ezt Bluetooth® kapcsolattal teszi meg. Elég könnyű ahhoz, hogy a tengerpartra, a kertbe vagy a parkba is elvihesse, és elég erős ahhoz, hogy egy rögtönzött limbóverseny központi eleme lehessen. Ráadásul vízálló, és képes akár 12 órás akkumulátor-élettartamot biztosítani, ami azt jelenti, hogy bárhol és bármikor készen áll a bulizásra – akárcsak az új tulajdonosa.

Bose Home Portable Speaker hordozható otthoni hangsugárzó
SoundSport Free vezeték nélküli fejhallgató flitteren
SoundSport Free vezeték nélküli fejhallgató

Sportolóknak

Milyen ajándék illik hozzájuk: SoundSport Free vezeték nélküli fejhallgató

Amiért imádni fogják: Akár hétvégi harcosról, akár félprofi sportolóról van szó, mindenki nyer az olyan termékekkel, amelyek képesek felvenni a versenyt az edzések viszontagságaival. A SoundSport Free vezeték nélküli fejhallgató olyan aktív felhasználók számára készült, akik futnak, ugranak és izzadnak. Mindeközben a StayHear+ Sport füldugónak köszönhetően a fejhallgató tökéletesen illeszkedik a fülhöz. A fejhallgató ötórás töltéssel rendelkezik a hosszú edzésekhez, a hordtáska pedig két teljes kiegészítő töltést biztosít, így tökéletes egész napos túrázáshoz vagy rendkívül nagy távolságú edzéshez. Mivel vízhatlan, a tökéletes ajándék futás közben, még esőben is viselhető, hiszen egy kis időjárási viszontagság nem állhat egy sportoló és az edzés közé.

Bose Frames Rondo napszemüveg flitteren, mellette karácsonyi díszek

Divatdiktátoroknak

Milyen ajándék illik hozzájuk: Bose Frames audio-napszemüveg

Amiért imádni fogják: Tudja, hogy a divatdiktátor ismerőse azt az ajándékot részesíti előnyben, amelyik inkább divatos, mint dögös. Egy tipikus női táska, sál vagy kalap helyett inkább lepje meg a külcsínyre is sokat adó barátját egy forradalmian új Bose Frames audio-napszemüveggel. A divat és funkcionalitás elegáns kombinációja: ezek a formák – akár szögletes, akár kerek – kívülről normál női napszemüvegnek tűnnek, de belül lekicsinyített Bose elektronika van beléjük építve, amely magával ragadó hangzást biztosít viselőjének, miközben a körülötte lévők mindebből semmit sem észlelnek. Az eredmény tiszta hangzás és pazar látvány, így a szerencsés, mégis stílusos címzett garantáltan boldog lesz.

Bose Alto napszemüveg
Bose Soundbar 500 hangprojektor

A szórakozás őrültjeinek

Milyen ajándék illik hozzájuk: Bose Soundbar 500 hangprojektor

Amiért imádni fogják: Ez a popkultúra-habzsoló személy majdnem minden szombat este a legújabb kasszasikert darálja otthon, elképesztő hangerőn hallgatja kedvenc bandáját, vagy több játékos módban játszik a videojátékkal virtuális barátai hadával. Egy ilyen digitálismédia-szakértő, a szórakozás ilyen szintű őrültje csúcsminőségű hangrendszert igényel – de nem egy olyat, ami elsöpri az egész szobát. A Bose Soundbar 500 hangprojektor mindössze 5 cm magas, így tökéletesen befér a televízió alá. Ez a Bose eddigi legkarcsúbb hangprojektora, de erre sosem jönne rá, hiszen a megfelelő technológiának köszönhetően a ház bármely helyiségében optimalizálja a hangminőséget és a hangerőt. Ráadásul vezérelheti a Bose Music alkalmazás segítségével, amely összekapcsolja a felhasználókat személyes zenetárjukkal és kedvenc streaming szolgáltatásaikkal. Tökéletes az ajándékozási listáján szereplő női és férfi otthonülők számára.

Ajándékok, melyek még többet adnak

Még több embernek szeretne vásárolni? További Bose ajándékkalauzokat talál még több ajándékötlettel. Hiszen bár a világon sokféle ember él, a mély, tiszta, élethű hangzás ajándékát mindenki nagyra becsüli.