ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

FUTÁSHOZ ÉS EDZÉSHEZ VALÓ FEJHALLGATÓ MEGVÁSÁRLÁSA

Trófea ikon

Három dolgot érdemes figyelembe venni a vásárlás előtt

Akár az erdei utakon szeret futni, akár a futópadon teszteli erejét, egy közös tulajdonságba osztoznak- a zene elengedhetetlen hozzájuk. Mi természetesen úgy hisszük, hogy a zenénél semmi sem teszi jobbá az edzést. De íme három fontos dolog, amit érdemes megfontolni a vásárlás előtt - vezetékes vagy vezeték nélküli eszközre, illetve milyen illeszkedésű és milyen akkumulátor-üzemidővel rendelkező eszközre van szükségünk.

Fejhallgató/Bluetooth ikon

Vezetékes vagy vezeték nélküli

A különböző edzésekhez különböző fejhallgatók szükségesek

Ön olyan ember, aki nem akar foglalkozni a fejhallgató feltöltésével? Ráadásul jobban kedveli az olyan edzéseket, amikor a futópadon futva megnézi a – kedvelt, de soha fel nem vállalt – valóságshow legújabb részeit? Lehet, hogy a vezetékes fejhallgatók jobban illenek Önhöz.

Úgy esik neki az edzéseiknek, mint egy ninja harcos, és gyűlöli, ha kiesik a ritmusból csak azért, mert beakad az egyik fülhallgató? Mit szól ahhoz, hogy már vezeték nélkül is van élet? Játssza le a zenét Bluetooth® funkcióval zsebben tartott telefonról. A mai újításoknak köszönhetően pedig a vezetékek elhagyása nem jár a hangminőség veszteségével.

Miért állítják néhány fejhallgatóról, hogy vezeték nélküli, de mégis vannak vezetékei? A vezeték nélküli azt jelenti, hogy nincs kapcsolat a fülhallgató és a készülék között. Ha megnézi SoundSport vezeték nélküli fejhallgatónkat, láthatja, hogy mindegyik fülhallgatóhoz vezetékkel csatlakozik, de telefonjához, laptopjához vagy Bluetooth-eszközéhez már vezeték nélkül. Minden vezetéket szeretne teljesen mellőzni? SoundSport Free vezeték nélküli fejhallgatóink az első valóban vezeték nélküli in-ear fejhallgatóink.

SoundSport vezeték nélküli fejhallgatót viselő nő okosórájára pillant
Tetszik ikon

Illeszkedés

A futáshoz való fejhallgatónak olyan kényelmesnek kell lennie, mint a edzőcipőnek

Semmi sem akasztja meg az adrenalinlöketet gyorsabban, mint amikor a fülhallgató megigazítása miatt le kell lassítanunk. A stabil illeszkedés még elengedhetetlenebbé vált most, hogy az intelligens futópados órák és HIIT edzések ekkora népszerűségre tettek szert.

A futáshoz való fejhallgató sokféle módon illeszkedhet, így a kiválasztásnál érdemes néhány dolgot figyelembe venni. Gondolja át, hogy a fejhallgatók hosszú távon hogyan fognak viselkedni. Mozognak vagy dörzsölődnek? Ellenőrizze a fejhallgató súlyát is – hosszútávfutásnál a könnyebb eszköz kényelmesebb érzetet nyújthat.

Számos edzés közben használható fejhallgató univerzális méretű fülhallgatókkal kapható. De a fülek mérete mégiscsak elég különböző. Honnan tudjuk? Éveken keresztül készítettünk méréseket az emberek belső fülének eltérő méreteiről. Ezért kapható az összes Bose SoundSport fejhallgatónk StayHear+ fülbetétekkel. Egyedi formájuk révén finom szigetelést biztosítanak a hallójáratban, így a helyükön maradnak és a hangteljesítményt is javítják. Fejhallgatóink három különböző nagyságú fülbetétpárral kaphatók (S/M/L méretben), így kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb méretet.

SoundSport Free vezeték nélküli fejhallgatót viselő nő edzés után
Akkumulátor ikon

Akkumulátor üzemideje

Tartson a zene hosszabb ideig, mint az edzés

Az around-ear fejhallgatók gyakran nagyon hosszú akkumulátor-üzemidőt kínálnak, de a legtöbb ember nem fut bennük a túl nagy méret miatt. Miközben viszont az in-ear sportfejhallgatók mérete kisebb, ez a nagy akkumulátorhoz szükséges hely rovására megy.

Ha a zene olyan extra löketet nyújt, amelyre Önnek szüksége van határai túlszárnyalásához, a fejhallgatót nem adhatja fel Ön előtt. Ezért figyelje meg, hogy egy töltéssel meddig tartanak ki, és ha nem elég ideig, akkor milyen könnyen tölthetőek fel.

Vezeték nélküli sportfejhallgatóink számos változatban kaphatók, és a SoundSport vezeték nélküli változat akár hat órás akkumulátor-üzemidőt biztosít. A SoundSport Free fejhallgatóink két kiegészítő töltést nyújtó tokban tölthetők (legfeljebb 10 órás üzemidőig). A SoundSport vezetékes fejhallgatók ráadásul csatlakoztathatók, így addig hallgathatja őket, amíg mobiltelefonja le nem merül.